MUDr. Lubomír Hégr

Zubař Více

Uherský Brod 1 adresa

Privátní zubní lékař

Komenského 67, Uherský Brod 68801

V minulosti som bola spokojná, ani nebola taká strašná, ako som po niektorých komentároch a upozorneniach očakávala.
    Zubár ma ale svojvoľne a bezdôvodne vyradil z evidencie, takže nemôžem odporúčať.

• Privátní zubní lékař Jiný  •

Úžasný Pan doktor! Jeho vyprávění mě vždycky tak dobře rozptýlí, že ani nevím, že mi něco dělá v puse. Co se týče cen, tak je na tom dle mého srovnání 4 zubařů na tom nejlépe, co se týče poměru ceny a kvality.

Vyborny a peclivy stomatolog, snazi se zachranit kazdy zub a cena odpovida kvalite. Jeho humor a komentare jsou originalni, dokaze tim bavit pacienty i kdyz kazdemu nemusi vyhovovat. Velmi doporucuji.
    Mozna by to chtelo trochu inovace v novych technologiich - operacni mikroskop apod.

• Š

Odborník ve svém oboru.vždy odvedená perfektní práce.Naše rodina se počítá mezi jeho stálé pacienty od začátku jeho stomatologické praxe.Co se týká cen-znám i dražší lékaře.Doporučuji.

• Dnes jsme byly u p. doktora obě dvě i s babičkou. Nemáme žádné námitky. Byl vtipný, vždy tam jdu ráda a hlavně s pocitem, že mně zuby ošetří na 100% a nemusím se bát, že o ně přijdu. A ještě se i pobavím. Je velmi důsledný, atak jak to má být.

• Výborný zubař,vyhlášený.Kapánek prý drahší.Jeho humor asi nesedne každému.Člověk se aspoň nenudí.Jen objednání na daný čas nikdy nevyšlo -cca půl hodiny čekání navíc.

• Vždy svou práci odvede na jedničku... (Jen kdyby to nebylo tak drahé..:-( )

• Výborný zubař, pečlivý a starostlivý se zájmem o svůj obor. Jeho humor a komentáře k němu patří a v ordinaci se člověk nenudí. Ceny nemůžu hodnotit, protože nemám srovnání. Rozhodně jede o prvotřídní kvalitu, proto není co řešit.

• F

Skvělý zubař, vysoké ceny

Pro mě zatím nejlepší, také nejdražšší,ale miluji jeho humor,se sestrou je to horší!