MUDr. Lenka Vítů

Jihlava 1 adresa

Praktická zubní lékařka

Březinova 62A, Jihlava 58606

• T

Nejlepší zubařka. Někdy drsná, ale zuby se neptají, a ty umí ošetřit úplně světově.

• Po přečtení předchozích komentářů,nechápu ke kterému zubaři někteří pacienti chodí ???Paní doktorka a náladová???Chodím k ní již řadu let a nic takového nepozoruji.A co se týče ošetření chrupu,bez nejmenších problému :-)Zákrok je vždy více méně bezbolestný a když už zub zabolí paní doktorka povolí :-)Vřele doporučuji.

• První dojem z paní doktorky a její sestřičky byl hororový. Mám ho i dodnes. Jednou na mě chtěli volat polici když mě můj nevlastní otec objednal na vlastní jméno a oni se nemholi dopídit, že jsem jejich pacient i když jsem jim opakovaně sděloval své příjmení. Asi mne chtěli nechat ze strachu o život vyvést. Ale naštěstí nakonec zjistili, že jsem jejich pacient a místo policie mne jako vždy vyšetřili. U paní doktorky jsem se na křesle povozil jako u nikoho, byla to paráda :-). Docela by mě zajímalo jak si vede paní doktorka se sestřičkou zdrav. evidenci pacientů. Zuby mi však udělala dobře. Zlatej Hromádka, ten mě vždy poznal a vítal už z dálky.

• Tato paní zubařka mě zachránila zuby. Poté co mi bývalá zubařka rozvrtala zuby tak, že jsem se svíjel v bolestech, se mě paní zubařka Vítů ujala a dává mi zuby zase dohromady. Děkuji.

Ze začátku na mě paní doktorka byla docela nepříjemná kvůli mým zubům (jak kdybych za ně mohla...), ale už se mi zdá, že "dospěla" a jde to s ní o dost lépe. Když provádí nějaký zákrok, tak mi řekne, co bude dělat, abych byla připravená a co pak mám dělat já. Sice to není moc příjemná paní doktorka, ale rozumí svému oboru a zatím jsem s ní byla po stomatologické stránce spokojená. Ale přemýšlím o změně...

Vyvrtá celý zub a pak vás bolí celý život

• Jen si na paní doktorku hraje, když Vám vyvrtá zub, tak vám blomba moc dlouho nevydrží. A ještě drbají se setrou před pacienty. DĚS!!!

Spokojenost nade vše

• Z

Veškeré zákroky jsou bez problémů, jsem velice spokojena