ČLUZ a. s. Hořkovec, Nové Strašecí 27101
Zbyněk Grešl
Nelzejinak, než souhlasit se všemi komentáři, které si MUDr Suchanovou chválí. I já se k nim připojuji, dokáže člověku poradit i v osobních věcech, i v právních věcech, kdy je nebo není vyšetření právně relevantní a použitelné. Prostě jedním slovem PANÍ DOKTORKA!!!!! Co se týče slovníku, alespoň se nepřetvařuje a mluví, jak jí „zobák“ narostl. Zkrátka veliká 1* třikrát podtržená!!!!
Dana Šumová
Souhlasím s názorem pana Koníčka. Chodíme celá rodina k paní doktorce od doby, kdy nastoupila ve Mšeci po zesnulém MUDr. Herfortovi a nestalo se, že by nás někdy zklamala. Společně se sestři Herfortovou tvořily tým, který mnoha, mnoha starým lidem ulehčoval léta jejich potíže, sestři se něco najezdila za svými pacienty i domů. Takto by měla vypadat rodinná péče pro pacienty na venkově. Velmi nás zklamalo, že stát zakázal lékařům vydávat v nutných případech také léky přímo v ordinacích. Ve městech, kde je lékárna každých 50 m, je situace zcela jiná, než na venkově, kde jeden den spolkne návštěva lékaře ve střediskové obci, a další půl den nejméně cesta do města za nejbližší lékárnou. Tohle bylo špatné rozhodnutí ze strany ministerstva zdravotnictví. Doktoři za to pochopitelně nemohou. V době, než vešel zákaz v platnost, poskytovala paní doktorka Suchanová tyto služby jako úplně samozřejmou věc. A její odborné znalosti už tu probrali jiní, nikdy se nezmýlila v případě naší rodiny v diagnóze a vždycky měla pro pacienty, kteří lékaře opravdu potřebovali, maximální pochopení. Ráda bych jí i sestři Herfortové takto veřejně za jejich celoživotní činnost poděkovala a popřála jim nejen do nového roku 2014, ale vůbec do další lékařské praxe hodně zdraví, štěstí a uzdravených pacientů.
M. Konicek
Je suprová, odbornice na slovo vzatá, poradí i v os. věcech a hlavně, nepatří mezi doktory zlatokopy. Je ze staré školy a mladí lékaři by se od ní mohli učit.
Dlouholetá pacientka
K paní doktorce chodím již řadu let. Nemužu říct nic negativního.Vždy ochotná pomoci.Osobytý přístup-profesialita.
Velmi vstřícný přístup k pacientovi,přímé jednání, profesionalita
nejlepší
Lepší lékařku neznám,
jako jediná správně určila moji diagnózu a pomohla mi.
Její slovník mi nevadí. Je pro mě důležitější, že je to schopná lékařka. K čemu mi jsou lékaři s vybraným chováním a léčící chorobu srdce a astma masážemi zad
Nechápu, když se Vám paní doktorka nelíbí, proč k ní chodíte? Dneska si snad může každý zvolit doktora svobodně, tak proč to nevyužijete? Já jsem s paní doktorkou spokojená. Do práce to mám daleko, tak že to, že k ní můžu zajít už v 6 ráno je skvělé. Při každém problému, mě bez řečí odeslala na vyšetření k odborníkovi. Už při první návštěvě si mně získala, protože stanovila diagnozu, kterou nebyli schopni určit tři doktoři před ní. Když jsem doma ležela v horečkách, bez problémů mě přijela vyšetřit. Zažila jsem jí i po lidské stránce, když se snažila bojovat za moji babičku proti tomu, aby ji příbuzní strčili do blázince.