Zaměstnanecká pojišťovna Škoda + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
Petra
Bohužel nejsem spokojená - přestoupili jsme již jinam. Paní doktorka neuznává názor maminky, používá metodu zastrašování :( Jinak prostředí v ordinaci mají vymazlené.
~
S paní doktorkou jsme moc spokojeni.V ordinaci je vždy moc příjemná atmosféra.Paní doktorka i sestřička jsou přirozené a s dětmi to umí.A myslím i,že jsou dobrý tým.Moc doporučuji.
~
Velmi milá a příjemná lékařka s báječnou sestřičkou,obě působí klidně,mile, vyrovnaně na dospělé i děti a navozuje tak maximálně možnou příjemnou atmosféru pro hladký průběh při vyšetřních, která nejsou vždy příjemná. Tvoří báječnou dvojici na kterou se můžete s důvěrou obracet.
~
Paní doktorka je super jsem sni velece uspokojen,profesionalni pristup k pacientum!A sestricka je velmi hodna a dusledna!
abc
Dobrá lékařka,ale občas "pokulhává" komunikace a přístup k dětem.Občas lhostejná na upozornění na obtíže dítěte rodičem.
Katka
Paní doktorka je velmi nepříjemná , arogantní a k dětem nemá žádný vztah. Ani po odborné stránce jsem s ní nebyla spokojena, nepoznala angínu a já musela jet na pohotovost. Nemuohu ji doporučit.
Petra
K paní doktorce chodíme již 10let,podle mého názoru je skvělá i se sestřičkou, vše vždy vysvětlí, uklidní a je velmi důsledná. Neměnila bych.
Lenka
S paní doktorkou i sestřičkou jsme já i moje děti spokojeni.Není k dětem přehnaně milá,ale snaží se nic nezanedbat a pro jistotu si vyžádá odborné vyšetření.Průběh léčby vždy podrobně vysvětlí.
Pavlína
Mám dvě malé dcery a s přístupem, léčbou, radami, celkově s její prací jsem naprosto spokojená. První dcera se mi narodila předčasně, měly jsme spoustu drobných starostí a s pomocí paní doktory jsme vše zvládly. Děkujeme za péči jak paní doktorce, tak sestřičce:-)
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.