Partyzánská 4, Opava 74705
Antonín
Vybírá si pacienty. Novorozence bere akorát nesmíte porodit předčasně s nízkou vahou dítěte třeba kilo a čtvrt. Tak hledáme jiného lékaře. Rodili jsme o 2 měsíce dřív tak jsme si nestihli zajistit pediatra.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
ge
chodím k ní s miminkem a zatím jsem velmi spokojená :-) velice se mi líbí, že nejede podle tabulek ale přistupuje individuálně, neřeší prkotiny a dokáže uklidnit i vyděšenou prvorodičku jako jsem já
Monster
Příjemná,ochotná,rádi k ní chodíme.Jsme s ní spokojeni!
Lenka
Jsme u ni naprosto spokojeni :-)
Kurková
Četla jsem tady,že je falešná.Není.Její zájem je opravdový.Je citlivá,profesionální a důkladná,někdy působí trošku úzkostlivě,jako by se o zdraví dětí bála,alekdyž jim njic není,nebojí se doporučit samoléčbu a povzbudí..Mám u ní vícf dětí.tak vím
Velmi pozitivně hodnotím, že paní doktorka při své práci používá přístroj, který jí v případě nejistoty, zda se jedná o virovou či bakteriální infekci (např. při déle trvajícím nachlazení), během dvou minut stanoví, zda je nutné nasadit antibiotika. Po odběru maličké kapky krve a vložení do přístroje bylo do 2 minut jasno. Já jsem byla hned klidnější a naši tříletou holčičku jsme zbytečně nezatížili antibiotiky. Do tří dnů se malá uzdravila i bez antibiotik.
Paní doktorko, děkujeme Vám za investici do našich dětí, dosud to není všude samozřejmostí.
mamimka tří holčiček ve Vaší péči• • •
paní doktorka je to nejlepší co může být, chodí k ní všechny tři mé děti neměnila bych ani za nic, její přístup k dětem je skvělý a péče perfektní........mě jako matce vždy vše vysvětlí i když se třeba jen potkáme na ulici a já se na něco ptám - je prostě báječná,úžasná,kouzelná....a sestřičku má taky suprovou.......takže pro nás je to u nich prostě BOMBASTIKA.
K paní doktorce jsem chodil se svými dětmi. Je skvělá diagnostička, u dítěte okamžitě zjistila infekční enfecialitidu a poslala ho do nemocnice. Je vždy vstřícná, milá, ochotná a účastní se odborných seminářů. Proto mě nadzvedne, když paní doktorku někdo špiní z IP: FF.KBF.AF.EEK, což je jednoznačná kódovaná adresa z jediného počítače. Z té stejné adresy jdou nejlepší doporučení na adresu MUDr. Ježovicové, a to celkem 3 a pokaždé je podepsaný někdo jiný. Že by na této adrese sídlil nějaký FanKlub? Je to neseriózní a podávám návrh na zneužití IP: FF.KBF.AF.EEK pracovníkům této webové stránky.
Paní doktorka Papežová je skvělá lékařka.mé děti jí mají moc a moc rády.sestřička je taky výborná.
Petra M
K paní doktorce chodím už nějaký ten pátek.Nemůžu posoudit,jestli je falešná nebo ne,nicméně mé dceři vždy pomohla,hledá nejlepší alternativu pro léčbu a dcera se k ní vždycky těší.Když mám problém,můžu se na ni obrátit telefonicky a vždy ochotně pomůže.Velmi doporučuji