MUDr. Květoslava Jelínková

Praktický lékař · Více

Ord. praktického lékaře pro dospělé

Rybalkova 1400, Louny 44001

• Vynikající paní doktorka,vždycky mi pomohla škoda že už neordinuje.Přeji jí pevné zdravíčko.

• Je velmi dobrá lékařka, pečlivá a starostlivá. Přejeme jí brzké uzdravení.

• pí. doktorka mi díky tomu, že mi dála 5x antibiotuka za sebou a stejně mě na danou nemoc nevyůéčila, zničila imunitu a musela jsem marodit přes tři roky a léčit se u imunologa... to že mám imunitu zničenou z těch antibiotik mi řekl přímo imunolog a do dnes to není ono...nedoporučuji

• Já jsem s paní doktorko velmi spokojená. Rozpoznala mi zánět sl.břišní, který nepoznali ani ve vyhlášené nemocnici v Praze. Já za sebe ji mohu jen doporučit.

Tak paní doktorka no tak to sesnad ani nedá říci o ní!!!Když něco potřebujete tak vám ani nepomůže a to nemluvně o jejím přístupu k pacientům!!!To stále čekání v čekárně je hrozné a strašně dlouuuhé!!!A ta špatná skušenost je sní taková,měla jsme zápal plic a nic jsem nato nedostala trpěla jsem nejprve s chřipkou a a hrozný kašel.Dostala jsem nato antibiotika ale to mi bohužel nezabralo!!!Tak jsem jí to řekla že mi to vůbec nezabralo!!!A ona jen mi nato řekla to si chce koupit něco v lékárně!!!Tak toje vše co mi ona nato řekla!!!Já jsem si mylslela že jí snad... !!! Ale stějně mi nic nezabíralo horečky stále byly a tak jsem se rozhodla jít na pohotovost a nakonec jsem skončila na interně na jipce se zápalem plic!!!A ta setra u doktorky tak toje také děs běz hnusná a protivná!!!!

• S paní doktorkou jsem naprosto spokojená.Velmi dobrý a profesionální přístup k pacientovi.