Příborská 591/27, Ostrava 720 00
St.BH
Velice profesionální a zároveň empatický přístup k pacientům i rodičům. Výborná, rychlá komunikace i poradna přes e-maily. Chytrý systém objednávání, při kterém se v čekárně nemísí nemocni a zdraví pacienti (např. při poradně a očkování kojenců).
Opravdu doporučuji.• Prakticka ordinace pro juniory • Jiný •
I
Iveta Olšáková
Paní doktorka i sestřička jsou obě úžasné. Tak empatický a laskavý přístup k dětem jsem ještě nezažila. Měli naši plnou důvěru a možnost se obrátit s čímkoliv na telefonu byla k nezaplacení. Chtěla bych tímto ještě jednou poděkovat, že jsme měli možnost je poznat. Bohužel z důvodu stěhování jsme o toho všechno přišli. Moc nám chybíte. Děkuji
Š
ŠVECOVÁ BARBORA
Tady pracuji lidé, kteří rozumí své práci a navíc to dělají srdcem!!!!má dcera se k ním těší a za očkování poděkuje.Za mě nejlepší na světě. DĚKUJI MOC ,ŽE K VÁM MŮŽEME DOCHAZET!!!!!!!!
Martina S.
Paní doktorka je velmi milá, ochotná vše vysvětlit, nikdy jsme neměli žádný problém, zcela profesionální přístup.
Paní sestřička je naprosto fantastická, milá, ochotná, vždy ráda vyjde vstříc.
Naprostá spokojenost!• Prakticka ordinace pro juniory • Jiný •
Kunátova
U paní doktorky jsme dlouho. Pečlivá- ochotná vše vysvětlit a důsledná. Sestřička je perfektni a má božský přístup k detem .
Spokojený pacient
Paní doktorka je velmi příjemná a nepodceňuje obavy rodičů. Vyšetření věnuje dostatek času a velmi jemně zachází s kojenci. Sestřička je také velmi příjemná.