Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna + 2 Více
Zobrazit ostatní profily gastroenterologů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
Pavla H.
Tak tento pan doktor to s pacienty rozhodně nemyslí dobře! Byla jsem u něj na zákroku odstranění hemeroidů I. a II.st. pomocí laseru. Zákrok jsem si platila sama (a nejednalo se zrovna o malou částku), neboť jej pojišťovna prý nehradí, nicméně chtěla jsem podstoupit nějaký šetrnější zákrok. Jelikož se panu dr. nepodařilo napoprvé hemeroidy odstranit, podstoupila jsem zákrok znovu, v domnění, že se bude opět jednat o šetrnější mnou placenou metodu. Pan dr. mi však bez mého souhlasu a bez jakéhokoliv vysvětlení provedl velice bolestivé vypalování hemeroidů jakýmsi "plamenometem" , zákrok byl velmi bolestivý, celé okolí konečníku i střevo mám popálené a po třech týdnech mi stále přetrvává velká bolest v podbřišku. Na můj dotaz, co mi to prováděl za zákrok , mi pan dr. neodpověděl. Pouze mi sdělil, že se jedná o kombinovanou metodu, dokonce mi nevytiskl ani žádnou lékařskou zprávu! K tomuto lékaři už nikdy více!!!
Petr Kopečný
Skvělý pan doktor, usměvavý, nesmírně šikovný, prostě odborník na svém místě. Byl jsem u něj nejméně 10krát na gastroskopii, vše bylo hotovo za pár minut, prakticky bezbolestně ( navíc sympatická a milá sestřička ), co víc si přát.
Před lety jsem byl v nemocnici, tam zákrok trval přes 30 minut, týden jsem nemohl polykat, takže pouze džusy a polívky.
Když jdu od pana dr. Meda, klidně si mohu dá steak........
Díky pane doktore, díky sestřičko.
Kopečný Petr
Pardubice
evik.hubajda@seznam.cz
pana doktora Meda mám moc ráda,chodím k němu pět let,i přes mé osobní občasné selhání-při nedodržení dietního režimu se mi problémy zhorší-je trpělivý a vždy mi pomůže.Po profesionální stránce rozhodně doporučuji.
Nadreh
Příjemný,vstřícný nemůžeme si stěžovat a že vás neinformuje ??Máte telefony tak si můžete zavolat :))
~
Po přečtení těchto názorů se mi k panu doktorovi vůbec nechtělo,nicméně jsem se odhodlal a šel. Vyšetření proběhlo v naprosto pohodě,pan doktor mě poslal na mnoho vyšetření a odhalil tak další nemoci , které způsobovaly mé potíže , na které ostatní lékaři dosus nereagovali. Vše mi vysvětlil , i jak bude postuovat , velmi vstřícný. Zkušenost velmi kladná.
~
Já si na pana doktora nemohu stěžovat,je velmi pečlivý a jeho přístup k pacientům je opravdu skvělý.Jelikož mámm docela závažné diagnozy,jsem ráda,že k němu chodím.
~
Na pana doktora si nemuzu v zadnem pripade stezovat, kdykoliv se mela zazivaci problemy mi pomohl. Mohu jedine doporučit.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.