Ortopedie, traumatologie Blovice

Palackého 259, Blovice 33601

MUDr. Žán je odborníkem na svém místě, každý můj ortopedický problém vyřešil na jedničku a koleno, které mi odoperoval, je dnes plně funkční a nebolí. Klobouk dolů před tímto lékařem.

• Ortopedie, traumatologie Blovice Jiný  •

Dobrý den všichni, kteří píšete o panu doktorovi nepěkně. Pan doktor Žán je ORIGINÁL. Někomu sedne, někomu ne. Za sebe musím říct, že je to skvělý doktor, který má skutečný zájem o pacienta, vše vysvětlí a jeho prioritou je pomoci. Taková je moje zkušenost. Děkuji pane doktore.

• N

Tomuhle pánovi se nedá dovolat. Všechna dostupná telefonní čísla jsou nedostupná. K mému tchánovi se choval velmi neuctivě a ještě na něj křičel a odmítl se s ním vlastně bavit o problému. Je to neslušný člověk a rozhodně není dobrý doktor. VŮBEC NIKOMU NEDOPORUČUJI. Měl by zavřít praxi.

• Ortopedie, traumatologie Blovice Jiný  •

• Pan doktor je velice milý a příjemný odborník a operatér ortopedie v červnu mě operoval výměnu kolene vše proběhlo v pořádku a bez komplikací vždy mě vše vysvětlil a podal potřebné informace mnohokrát mu děkuji za vřelou péči a jednání přeji mu mnoho zdraví , úspěchu a spokojených pacientů . Děkuji Pekárková Jarka

• Ortopedie, traumatologie Blovice Bolest kolena a následná operace Tep  •

Pan doktor Žán je skvělý operatér a odborník. Jsem mu velice vděčná za složitou a podařenou operaci kolene, jelikož díky němu se ve sportu nebudu muset již omezovat.

• Mám bolesti zad po těžkém úraze. Pan Žán mi chtěl páteř "obpíchat", aniž by se mi zeptal na názor (pro zmírnění bolesti, samo neléčí, nad to to může být i nebezpečné, s vedlejšími účinky pro některé lidi), a když jsem vykřikl "já to nechci", odmítl mne dál vyšetřit a následně léčit, s tím, že na něj křičím. Opravdový odborník nesahá hned po injekci (inu, lékař má za tento úkon body a peníze), ale použije masáž a podobné uklidňovací prostředky; k injekci sáhne až naposled. Petr Novák, N. M.

• D

MUDr. Žán je zcela jistě perfektní lékař - odborník a výborný operatér, je věcný a o své pacienty se stará. Mohu jej na základě vlastní zkušenosti doporučit. D.L.

Také si vážím pana doktora Žána,operoval mi v červenci kyčelní kloub.I když nastaly komplikace,přesto všechno to dobře dopadlo a já ještě jednou moc děkuji.Nesouhlasím s lidmi,kteří tady píšou,že je arogantní a nic nevysvětlí.Mě celou operaci vysvětlil a po operaci,chodil se vždy podívat,i ve své volnu za mnou přišel na pokoj,jak vypadá pooperační stav.Bolesti jsem se zbavila a moc děkuji.

• T

Také bych se chtěl připojit k hodnocení pana doktora.Plně souhlasím s názorem Milana.Jeho pracovní nasazení je opravdu obdivuhodné.Není v žádném případě pravda,co tady někteří z vás prezentují,že jedná s pacienty jako s obtížným hmyzem a podobně.Byl jsem u něho na vyšetření,později na operaci kolene a mohu o něm mluvit jen v samých superlativech,vřele ho každému jen doporučím!Kéž by takových lékařů u nás bylo více.Pane Doktore,děkuji!!!

• Pan doktor Žán je člověk na správném místě. Nejlepší operatér a jeho chování se nedá vůbec nic vytknout. Můžu jenom doporučit.