Poliklinika Třebíč - Lékařský dům, spol. s r.o.

Vltavínská 1289/10, Třebíč 674 01

• E

Pan doktor na mě působí stylem, že co nedokáže vyřešit od stolu a počítače, to není jeho problém. Když sem potřebovala napsat žádanku na vyšetření na jiné oddělení kvůli zvracení a motání hlavy, řekl mi, že nechápe co po něm chci a pokud mám malé děti a jsem infekční, tak už to stejně chytly, tak at nic neřeším. Ale že neschopenku, jestli mám covid mi napsat muže a že se zdravotními problémy mám případně volat dopoledne, odpoledne už nic nevyřeší.

• Poliklinika Třebíč - Lékařský dům, spol. s r.o. Jiný  •

• Vyborny doktor, zkuseny, umi poradit a ani humorem nesetri, kdyz jsem za nim prisel s vysokym tlakem, tak jeho prvni rada byla: min jez a vic souloz...dodrzel jsem a tlak je v pohode! :)

• Poliklinika Třebíč - Lékařský dům, spol. s r.o.  •

• Z

Je možná chytřejší než mnozí odborní lékaři. Moc si ho vážím. Velmi ochotný a má obrovský přehled. Jsem rád, že patřím mezi jeho pacienty.

• A

Pan doktor,vždy perfektní a profesionální. Ochotný on i sestřička. Zachránil mi život. Můžu všem jen vřele doporučit. Takový, jako jsou oni dva se rodí jednou za sto let. :-) Bartoňová

Až po letech u Mudr. Cvaka jsem pochopil rozporuplnost zdejších hodnocení. Je naprostá pravda, že je ochotný a rád pomůže až na hraně možností, což však občas vyvolává efekt "podej prst a urvou ti ruku". Pak umí říci NE a bez okolků ho upřímně zdůvodnit. Pravda do očí se dnes moc nenosí a někteří ji radši označí za aroganci, než by ji uznali. Zažil jsem chvíle, kdy jsem s panem doktorem nesouhlasil, ale vždy jsem nakonec musel uznat, že měl naprostou pravdu a v duchu se mu (v posledním případě i jeho sestře) omluvit.
    Milan Nejedlý

jh, odpovím vám tím, co se mi konkrétně stalo. Nezajímalo ho, že jsem čerstvě těhotná s teplotou nad 39° a bolestmi břicha, i když jsem mu to řekla. Jen mi napsal neschopenku do práce. Nevěděla jsem, co dělat, tak jsem šla za svým gynekologem. Nacévkoval mě a zjistil rozsáhlý zánět močáku, který je v těhotenství dost nebezpečný. Co by se, pane jh, stalo, kdybych ke gynekologovi nešla?

• B

Velmi dobrý doktor,spolehlivý a ochotný.Všem můžu jenom doporučit.Bumbová

chodím k panu doktorovi asi 10 let a s arogancí o které zde někteří hovoří jsem se nikdy nesetkal. Jesli ono to nebude tím, že arogantní jsou ti co si nato stěžují "simulanti". Také se mi nestalo a ani jsem od nikoho kdo k panu doktorovi chodí, neslyšel že by stanovil špatnou diagnózu.

A k tomu pánovi s přítelkyní co umírala v koupelně:
    Pan doktor zcela správně poznal že jí nic není. A jak to vím? No to je úplně jednoduché. Nový ošetřující lékař ji poslal na pět specializovaných vyšetření a ta kdyby něco odhalila tak to sem nezapomenete napsat a nato vsadím klidně své levé varle.
    Tedy abych to shrnul pan doktor je špatný, protože zdravé lidi neposílá ke specialistům. No už začínám chápat smysl regulačních poplatků.

• S

Příjemný a ochotný lékař, který pacienty zbytečně nestresuje arogantním chováním.

ocotný, slušný, obětavý, nechybí mu ani smysl pro humor a další potřeby v životě pacienta, takový Schweitzer v poliklinice na konci města :)