MUDr. Jitka Podhorská

Zubař Více

Pelhřimov 1 adresa

Praktická zubní lékařka

Nádražní 475, Pelhřimov 39301

Po vyvrtání zubu,které bylo samo o sobě bolestivé,přišel ještě bolestivější zánět..Musela sem na pohotovost,kde mi zub znovu vyvrtali a vyčistili,od té doby mám pokoj a k paní doktorce Podhorské už raději nechodím....ROZHODNĚ NEDOPOŘUČUJI!!!!!!

• A

Spokojenost, paní doktorka mi spravuje zuby již několik let, vše probíhá v pohodě a zatím nebyl žádný problém.

• Napřed mi odmítla dát i po několikanásobné žádosti umrtvovací injekci, posléze mi naprosto šíleným zákrokem (sestřička mi držela hlavu a p. Podhorská s nejhrubějším vrtákem ryla do zubů a to vč. dásně a následně bez desinfekce zaplácala amalganem - bez dotazu jestli nechci fotokompozit) zničila dva zuby (pod oběma výplněma se mi udělal zánět, bylo nutno je převrtat, zabít nervy, vyčistit kanálky....), o jeden zub jsem už i přes snahu profesionálních stomatologů přišel úplně... nechápu že jí tu "ordinaci" ještě nezavřeli, nemá se stomatologem nic společného ...

• Je neuvěřitelné, že někdo takový si říká zubní lékař. Zuby neošetřuje, ale nechá rovnou vytrhnout. NEDOPORUČUJI, pokud nechcete přijít o všechny zuby. Stejnou zkušenost má více lidí, které znám.

• Paní Doktorka je moc hodná a sestřička také. zuby mi daly do pořádku a všem můžu doporučit.

• A

nemám žádný problém zuby vždy spravila proto si nemohu stěžova

• Katastrofa.Chodí si domů klidně hodinu a půl před koncem ordinační doby.Nepříjemné vystupování.Pořád si na něco stěžuje.Při práci v ústech mám pocit, že mi tam rejdí bagr a ne citlivá doktorská ruka.Má ale příjemnou a hezkou sestřičku.