Sam. ordinace PL pro dospělé

Jičínská 300, Sobotka 50743

• Pan doktor Macoun je skutčně odborník a znalec a velký znalec lidského srdce a vždy je ochoten pomoci, vstřícný, ochotný, prostě nejlepší.

• Pan doktor Macoun se narodil doktorem.
    Je odborník a velký psycholog na rozpoznání
    poctivosti pacienta.
    Moc si ho vážíme a máme ho rádi.
    Doktore, vydržte nám a d í k .

• doktor Macoun je ochotny ve vsech pripadech s jeho lecenim jsme velice spokojeni bojime se az nebude lecit kam budeme chodit jsme jeho pacienti 35 let. prejeme mu pevne zdravi a dekujeme.Pacienti od Mlade Boleslavi.sestricka je prijemna a ochotna a je take velmi usmevava.

• Dávám za pravdu tě co tu píší,že pan doktor Macoun je dobrý lékař a skvělý člověk.Rodinný lékař a mělo by to tak být u všech,protože na rodinné anamnéze dost záleží.Je opravdu super můžete se mu i svěřit s jinými než zdravotními problémy a to se mi líbí už vím co znamená RODINNÝ LÉKAŘ podle našich babiček.

• MUDr Macoun Jindřich - výborný praktický lékař a skvělý diagnostik. Ochotný pomoci všem pacientům, bez ohledu na jejich věk - nemá chybu, je super. Vždy se pacientům věnuje - vysoká odbornost. Lékař + sestra = sehraný tým.

U pana doktora, zejména oceňujeme vysoce odborný a lidský přístup.
    Doporučujeme!

Děkujeme za to, že ho tu máme. Bočkovi a Javůrkovi

• V

Pane Elias verte ze je dobre ze k panu doktorovi uz nechodite. Sobotka je male mesto a vim ze by jsme si nedali vzit pana doktora.Je to nas doktor averim ze jeste dlouho bude. A chapu ze vsem nemuze vyhovet i kdyz slovo nejhorsi je pro mne k nepochopeni.Neni jen lekar ale je clovek s velkym srdcem.Dik za to ze je.

• V

Mnoho let nasim rodinnim lakarem.Vzdy ochoten poradit. V rodine jsme mneli 2 krat zavazne onemocneni rkovinou.lekar vzdy ochotne vysvetlil co tato nemoc obnasi.z Z jeho strany se nam dostava ty nejlepsi zdravotni peci a to i nasim dospelim detem. Verim ze to bude pokracovat v rodine dal.

• pan doktor je velmi lidsky vyborny sestricka taky moc hodna

• B

se vsim pozitivnim, co je zde napsano lze POUZE a JEN SOUHLASIT. jen se bojim, co bude, az nebude ordinovat. jezdim za nim az z Prahy.

Nemá chybu, narodil se doktorem a je člověkem.
    Ovládá vše na 100%.
    Novinky jsou pro něho koníčkem.