MUDr. Jaroslav Šlaur

Zubař Více

Třinec 1 adresa

Praktický lékař stomatolog

Lidická 595, Třinec 73961

Velmi dobrá komunikace jak se sestrou tak s panem doktorem. Ošetření je pečlivé, zvláště po té co jsem zažila jinde jsem velmi nadšena z péče, kterou dostávám v této ordinaci.

• Praktický lékař stomatolog Jiný  •

Citil jsem se tam jako vyrobek na pase, po te co jsem byl beze slova "obrousen" a zkasirovan vystridal me dalsi pacient.
    Heslo ordinace zni nezdrzet se vice nez je potreba a inkasovat plneni od pojistovny.
    Jeste bych doplnil, ze pani sestricka plne prejala strategii: klientu je jako "spadaneho listi".
    V dnesni dobe smutne....

• I

S panem zubařem jsem zprvu byla spokojená,musím uznat,že jako zubař je dobrý,ale bohužel jsem postrádala empatii.Naopak jsem zažila ponížovaní a aroganci- a věřte,poslední člověk,kterému se chcete vzpouzet,je člověk,který vám vyšetřuje zuby..takže sklopíte oči,vyslechnete řadu kritiky a urážek,ale ano,jdete domů se spraveným,i když ne jen dle mého názoru,hodně drahým zubem-ale je to dostatečné?Je smutné,že když má lékař dostatek klientely,přestane si jí vážit,ztratí lidskost a bohužel musím podotknout,že je schopný i člověka urážet.Takže ANO,lékař dobrý,ale jeho přístup mne opravdu zklamal- takže záleží,ale věřím,že jsou i jiní zubaři,kteří jsou ne jen dobří,ale mají i vlastnost zvanou LIDSKOST,kterou jsem u pana doktora Šlaura bohužel postrádala.

• Jsem dokonale spokojena, pan doktor i sestra jsou skvělí a po tom co jsem zažila u předchozí zubařky je to v této ordinaci jako v ráji.

• Navštívila už jsem několik zubních lékařů,ale musím opravdu uznat ochotu,um a lidskost pana doktora Šlaura.Jsem s ním velice spokojená a v tabulce doporuční má u mě plný počet bodů:-)

Velmi dobrý lékař, super přístup.

• W

ikdyž tvrďas jak na docházku tak i samotný zákrok, ale zub, který dá dokupy je o.k.

Jsem velmi spokojená s panem doktorem. Všechny zákroky jsou velmi kvalitně provedeny. Hlavně oceňuji příkladnou péči o záchranu každého zubu.

Jsem velmi spokojena a nemam uz takovy strach chodit k zubari.Vyborny zubar a osetreni dela peclive.

• N

Velmi spolehlivý a ochotný