Tyršova 2346, Karviná 73401
Oldřich
Přišel jsem s plísní nehtovou na dolních končetinách, aniž si nehty prohlédla, napsala recept na nějaký lak a pilník na nehty, nic mi z toho nepomohlo, proto si v lékárně kupuji za vlastní mast na tento problém a zanedlouho budu mít nehty vyléčeny. Žádný zájem o pacienta.
mishka
zatím nemůžu hodnotit, ale přemýšlím zajít k někomu jinému, ekzém si mi čím dál tím víc horší, teď mám druhou mastičku a uvidíme. Krev ani stěr nedělala...tak snad mi to brzy zahojí. Paní doktorka neví, co to je...
Lenka
Nemám vážnější problém, jen se občas objeví nějaká vyrážka. S ošetřením jsem vždy spokojena, paní doktorka je velmi milá a obě sestřičky také.
S čímkoli jsem přišla, předepsala mi lipobasi. Nakonec jsem měla pocit, že ten svůj ekzém tou lipobasí snad ještě pěstuju. Nový lékař mi pomohl okamžitě.
Jsou i lepší,bohužel.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Mám velmi silné akné, již od puberty. Paní doktorka se na mě vždycky koukla, viděla že se nic nezměnilo, no a pak mi napsala opět ty stejné masti. Nepřišlo mi že by měla snahu mi pomoci. Pouze jednou měla náznak snahy, když vytáhla nějakou knihu a v ní trochu polistovala. Stejně mi napsala opět stejné mastičky jako předtím. Díky ní mám zjizvené celé záda. A přitom těžké akné se správně má léčit hormony nebo antibiotiky. Což jsem se samozřejmě dozvěděla až od jiných lékařů.
Z
Zatloukal František
Jsem v péči již přes 20 let, léčí se zde i má manželka a děti.
Peška
Nejlepší
```• • •
N
Nela
Naopak, já jsem s ní byla spokojena. Sice jsem u ní byla jen jednou (nemám žádné kožní problémy), ale co jsem potřebovala, to jsem vyřídila. Poradila mi i dala léky. Můj kožní problém mi vyléčila. Byla i milá a ochotná, takže já můžu hodnotit jenom kladně.
Taky jsem si připadala, že spíš obtěžuji nepomohla mi ani neporadila