MUDr. Jaromír Andr

Pediatr Více

Žamberk 1 adresa

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

E

Těšila jsem se, že budeme mít tak skvěle hodnoceného lékaře a chtěla k němu přihlásit své dvě dcery, když jsem mu však telefonicky sdělila, že nejsou bohužel kompletně očkovány, protože měly po očkování nežádoucí účinky, sdělil mi pan doktor, že o takové děti tady nestojí, že s takovými jsou jenom problémy kvůli kontrolám a že mají dětí dost. Mám si prý najít jiného lékaře. Budeme se sem stěhovat a budeme nejspíš bez lékaře, jestli i ostatní zaujmou podobný postoj. Nebo budeme dojíždět k doktorce 40km.. Myslím, že by někteří doktoři měli přehodnotit přístup ke svojí práci, hlavně ti, kteří jsou hodnoceni jako: ochotný, vstřícný s krásným přístupem k dětem....... Eva

Pan doktor Andr je nejlepší dětský lékař v okolí Žamberka, naše dvojčata se k němu od malinka těšili, je to skvělý odborník, chová se nádherně, jak k rodičům, tak k dětem, bezvadný chlap. Děkujeme pane doktore.

Můžu jen potvrdit. Vynikající a příjemná spolupráce, ochotný, pečlivý a s dětmi je "kamarád". Má přehled o novinkách v pediatrii. Kdykoliv si nevíte rady, poradí i po telefonu a zváží, zda se to či ono zvládne doma, musíme do ordinace nebo raději do nemocnice apod.

Také se přidávám ke kladnému hodnocení tohoto lékaře.Je velmi pečlivý a s dětmi to umí :-) Neměla jsem s ním zatím žádný problém :-)

Maminky , přidávám se k věčině spokojených maminek :) Já jsem taky velice spokojená ... Chtěla jsem , aby můj syn měl dobrého lékaře .. a určitě jsme se trefili !! Hondej , milej , krásný přístup k mému synu .. :) a hlavně vše velice dobře vysvětlí :)

Zdravim vsechny maminky:) sama za sebe muzu rici ze lepsiho detskeho lekare jsem jeste nevidela..Muzu se maximalne zpolehnout na jeho ochotu at tam prijdu scim koli a nebo si nejsem necim jista vzdy mi pomuze maleho peclive prohledne a ikdyz to je i malickost tak na me nekouka jak na blbce a jeste rekne ze je tu pro nas.timto bych chtela moc podekovat samozrejme i sestricce za jejich ochotu a peci vuci detem..Dekujeme:))

Milá Helenko,nenechte se rozhodit názory nepodepsaných maminek,svojí práci děláte výborně,málokdo si dovede představit práci ve zdravotnictví,a ordinace není mateřské centrum nebo školka:-)A panu Androvi budeme vděční za záchranu a na rozdíl od jiných na to nezapomeneme:-)Díky,díky doktůrku:-)))

Pan doktor je milý,vše dobře vysvětlí a má skvělý přístup k dětem.A sestřičku mé děti mají moc rádi,hezky se k nim vždy chovala,takže Já mám zkušenosti jiné a mé děti také.

Děkuji mamince (pisatelce) z 18/12/2011 za hodncení své osoby.Budu se snažit o zlepšení svého přístupu a nemluvit p.dokt. do ord.věcí a nekazit mu renomé.
Ps: Možná by si to se mnou maminka chtěla vyměnit,a zkusit si to ord.místo mě.!

Dobrý den,chodím se svými 3dětmi k doktoru Androvi kolik let,nikdy si na něj nemohu stěžovat,dokáže poradit a uklidnit matky s obavami o své dítě,ale od té doby co je tam Helena ,která mu do všeho povídá a píše recepty a neumí se chovat k dětem tam moje děti moc nadšení kvůli ní nechodí.kazí panu doktorovi renomé,myslím,že spousta rodičů odešla kvůli ní a dokonce se maminky v čekárně podobně vyjadřují.je to pro pana doktora asi dost složité,protože říci rod.příslušníkovi aby se choval k dětem vstřícneji atd. ale je to na jeho zvážení,zda bude raději přřicházet o své příznivce,nebo jestli zase začne být populární jak dřív.