MUDr. Jarmila Valešová

Pediatr · Více

Vrchlabí 1 adresa

Sam. ordinace PL pro děti a dorost

Poštovní 94, Vrchlabí 54303

• E

Byla jsem kdysi pacientkou paní doktorky a dodnes na ní mám špatné vzpomínky. Ty přiživila i tím, že se o mě a o mých zdravotních problémech po dlouhých letech negativně vyjadřovala před známými a mně se to doneslo. V podstatě, když si s nějakým problémem neví rady, tak Vám řekne, že Vám nic není a simulujete (jako kdyby pro děti byla obrovská zábava chození po doktorech). Zde jsem poprvé poznala, jaké to je, když je na Vás dospělý nepříjemný a vy nechápete proč.

• Je to fajn doktorka,můžu ji zavolat ve dne v noci,vždy je vstřícná. A hlavně mi nic nenutí a takových je opravdu málo. Já bych ji nevyměnila.

• Jsem s ní úplně spokojená - problémy a nemoci dětí řeší se zájmem, je vstřícná, děti má ráda, je na ně hodná a snaží se získat jejich zájem. Telefonická konzultace nebo návštěva ordinace není po domluvě problém ani o víkendu (když je doma). Včas mi u dětí indikovala několik vrozených i vývojových věcí a přeposlala k odborníkům. Doporučuji :-)

• Profesionální lékařka, s úžasným přístupem k dětem, kterou pomáhat dětem opravdu baví.

• k paní doktorce jsem chodila jako malá a vždycky jsem si přišla, že mi nic neni a jen otravuju, proto s dcerou radši jezdím dál ke kvalitní lékařce. Navíc, když jsem měla jít na očkování, neposlala ani pozvánku, jen mi to vzkázala po sousedce!!!

Přátelská, milá s výborným přístupem k dětem.