MUDr. Jarmila Dohnalová

Onkolog, Diagnostik Více

Ordinace klinické onkologie

Janovského 48/993, Praha 17000

• E

Ráda se přidávám s kladným pohledem na paní doktorku Dohnalovou. Nemám naštěstí zdravotní problém a tak vlastně nemohu hodnotit odbornost, ale je to velmi vlídný člověk s pozitivní energií. Nesmím opomenout její skvělou zdravotní sestřičku! Do téhle ordinace vstupuji vždy velmi ráda.

Jaroslava Plimlová: je radost chodit k takovéto paní doktorce i sestřičce.

Paní doktorka jedná jako opravdový profesionál, a to nejen po odborné stránce. Jedná s člověkem ne jako s pacientem, ale klientem a rovnocenným partnerem. Samozřejmostí je vstřícnost, trpělivost, klid, rada, pečlivost, ale i takové detaily jako je oční kontakt, podání ruky, úsměv a volání do ordinace na čas. Stejně příjemná a vstřícná je i sestřička.

Paní doktorka je skutečný profesionál, z hlediska odborného i lidského. Je velice příjemná, pečlivá a svědomitá.
    Děkuji za vstřícný přístup i zdravotní sestře. Všem doporučuji

Paní doktorka je doktor s velkým D a navíc úžasný člověk, kterého si nesmírně vážím a ctím.
    Moc doporučuji.

Skvělé. Nejen znalosti, ale i porozumění, cit a hlavně člověk se cítí jako člověk, ne jako pacient. Moc děkuji za všechno!

• S

Paní doktorka byla ihned ochotna poskytnout mi konzultaci, o kterou jsem ji žádala. Její odborná rada, celostní zájem o člověka a především empatie, vlídnost a optimismus zakotvený v realitě mi pomohly zorientovat se na počátku léčby. V průběhu chemoterapie jsem se na ni ještě jednou obrátila a opět mi velmi dobře poradila. Vždy ochotná pomoci.

Paní doktorka je nesmírně pečlivá, milá, vždy dokáže dobře poradi. Mohu jen doporučit.

Paní doktorka poskytuje komplexní přístup, při kterém je v centru její pozornosti tělo i duše pacienta. Proto jsem u ní cítil zájem, trpělivost při vysvětlení postupu terapie i takt, když jsem si nebyl jistý sám sebou. Má bohaté odborné zkušenosti a získala si (nejem) mou důveru. Doporučil jsem s dobrým pocitem několika známým.

Paní doktorka je velice milá, vstřícná, vždy dokáže dobře poradit.