MUDr. Jana Švandová

Pediatr Více

Ostrava 1 adresa

Městská nemocnice Ostrava

Nemocniční 20, Ostrava 728 00

Pani doktorka mala skvelý profesionálny prístup. K malému sa tiež správala pekne. Podrobne ho vyšetrila, nič nezanedbala. Po prečítaní recenzií som mala trochu obavy ale boli zbytočné. Je pravda, že pani doktorka neprikrášľuje a povie veci narovinu. To sa asi niektorým rodičom ťažko počúva. Ale ak človek chce pre svoje dieťa odborné vyšetrenie a zhodnotenie stavu, tak môžem túto ambulanciu doporučiť.

• Městská nemocnice Ostrava Jiný  •

Paní doktorka je velice zkušený lékař. Odbornice možná s velkou taky praxi v oborů.
    Jenom já osobně nedoporučuji vzhledem me zkušenosti a nasledkum její vyšetření.
    Předem děkuji, je lepší aby děti byli zdravé a rodiče také.

• jiné místo Jiný  •

• D

K dceři byla paní doktorka naštěstí hodná, bohužel celkově je její přístup arogantní a bez empatie. Absolutně nebere ohled na to, že některé matky jsou prvorodičky a už tak jsou vystresované, ještě tomu naopak pomáhá. Všichni ostatní doktoři jsou skvělí a všichni mají skvělý přístup jak k dětem, tak k rodičům. To bohužel neplatí o paní doktorce Švandové.

• Městská nemocnice Ostrava Jiný  •

U paní doktorky jsem byla s dcerkou asi 6x (rehabilitace) a pokaždé naprostá spokojenost, nemůžu vytknout jedinou věc. Každou návštěvu nás pěkně a v klidu uvítala, byla milá, profesionální a k dceři přistupovala vždy moc hezky. Paní doktorce moc děkujeme.

• jiné místo Jiný  •

• T

Vzhledem k přečteným recenzím jsem na první návštěvu šla s lehkým předsudkem jaká asi paní doktorka bude, ale zcela zbytečně. Paní doktorka je velmi příjemná a profesionální. Nemohu nic vytknout, naopak chválím.

• Městská nemocnice Ostrava Jiný  •

Mám o 3 týdny dříve narozeného syna, se moji paní pediatričkou i rehabilitační sestrou jsme se shodli že krásně dělá pokroky a umí co by mělo miminko jeho věku umět.Ze tu lehkou nedonosenost téměř dohnal. No tato doktorka ho hodinu po jidle vzbudila, trikrat na nej sáhla, zběžně a bez empatie s nim zahazela a řekla že absolutně nic neumí.Sama vim co doma zvládá nebo jak reaguje na lidi kteří si s nim alespoň povídají...jako matka prvorodicka komu mam teď věřit jak na tom muj syn vlastně je...ale nemela jsem z ni absolutně dobry pocit

• Městská nemocnice Ostrava Jiný  •

Neuvěřitelný neprofesionální přístup k dceři. První otázka byla "a co jako od nás očekáváte za výstup?". A následovala věta "no některé děti nemají třeba prsty vůbec tak co chcete". Takových perli vypustila dr.za době 30minut spoustu. Z 30 minut návštěvy psala 28 minut zpravu a na dceru se podívala jen z dálky.

Děsný přístup chování a neodbornost. Pokud to paní doktorku nebaví až jde dělat něco jiného. Vyloženě jsem jí nudili.

• Městská nemocnice Ostrava Vstupní vyšetření pro RHB  •

• R

Pokud možno vyhněte se obloukem, velice neprofesionální přístup!