MUDr. Jana Marešová

Zubař Více

Zubní ordinace

Dlouhá 13, Cheb 35001

• Velni šikovná!!

• pí.Marešová je skvělá díky ní jsem se přestala bát zubaře hodná a příjemná.Sestřičku má také příjemnou doporučuji NĚMCOVÁ SIMONA

• Mám velmi špatnou zkušenost.Má šestiletá dcera dlouho bojovala se strachem k zubaři,pí.doktorka zřejmě nemá vztah k malým pacientům.Její chování bylo hrozné,dcerka se bála spíš jí než zákroku.Už vím, že když bude mít tato lékařka pohotovost pojedu raději do KV.Děkuji za naší pí.doktorku Blažkovou ta je skvělá.

• Je opravdu nejlepší

• Hodná, příjemná.

• Velmi dobrá lékařka- šikovná, rychlá a "bezbolestná".

Dobrá doktorka. Bojím se zubaře, nosila jsme rovnátka, rvali mi zuby! Prostě je jich bojím, ale tahle je fatkt dobrá. Chodí k ní i máma. Ví,co dělá. Myslím si, že už u ní zůstanu. Patrika

• V

je fakt dost dobrá!!už k ní chodí celá moje rodina, umí odhadnout situacui předem, upozorní, v dnešní době dost důležitě upozorní,kolik co stojí a dlouho u ní člověk nečeká a to oceňuji!!!! no prostě je dobrá!!!nejlepší!!!

chodim k ni odmala je super

Úžasná zubní lékařka, svým jednáním mi pomohla se tak zubařů nebát.