MUDr. Jana Malásková

Všeobecné lékařství

Goethova 9, Cheb 35002

• H

hanaj

Skvělá lékařka i člověk s vysokými odbornými znalostmi a přesto lidským přístupem, dokáže vyslechnout nejen ty fyzické potíže.

• E

earlyevening

Souhlasím s pisatelem "guest"tak dloho jsem žádal/a o vyšetření, až jsem dostal/a infarkt.Bývala lepší,poslední dobou na to kašle.Není důsledná, a zapomíná.

• B

bista

Všem D O P O R U Č U J I

• W

Weinmannová Milada

Jsem velice spokojená, jen bych paní doktorku viděla radši jen tak, a ne jak poslední dobou, kdy ji potřebuji čím dál častěji.

• Váš účet byl odstraněn

Paní doktorka je jednou z velmi mála lékařů, kteří nejednají s pacientem, jako s kusem masa. Vždy se snaží maximálně pomoci a má s pacientem soucit. Odborně je na vysoké úrovni. Velmi si její práce a citlivého přístupu vážím.

Michael Zuna

Velmi dobrý diagnostik,pečlivá,zodpovědná a schopná lékařka.

Michael Zuna

Myslím,že je skvělou diagnostičkou a odbornicí vůbec,s citlivým jak profesionálním,tak i lidským přístupem.

• Pacient

S pani doktorkou jsem velice spokojen

Velmi jsem sní spokojen