Šumavská 500, Český Krumlov 38101
Tereza Bodnarová
Výborný zubař,precizní-jen trochu méně citlivý.Ale zuby od něj opravené,nebo udělané jsou krásné a vše drží na svém místě.
B
Běhounek Michael
Velmi dobrý zubař já jsem u něj na křesle nebyl ale mamka ano. A vůbec by si na něj vůbec nestěžovala. Michael Běhounek
Milena
Práce stomatologa není jenom o lékařské znalosti, ale také o zručnosti a schopnosti využít nové technologie. To vše splňuje doktor stomatologie Jan Kouba. Děkuji mu. Jím zrekonstruovaný chrup mohu používat jako by byl bez vady.Užívám si jeho práce již 17 a 10 rok.
Velmi dobrý
co se týče práce, bez konkurence. K chování - dlouho jsem si myslela, že mi říká otevři hudu (ne držku), kolega mi řekl, že říká(mumlá) otevři hodně. A to, že se čeká je asi tím, že mne ještě nepustil s nedodělanou pusou i za cenu, že na křesle strávím násobně delší dobu - stačí vždy jen jedna návštěva(šetří tak můj čas)
K panu doktorovi chodím od dětství. Plomby, které mi dělal před 15 až 20 lety stále mám, nikdy mi žádná nevypadla. Je precizní, nepošle pacienta s nějakým nedodělkem domů. Nedá se tedy předvídat, jak dlouho bude zákrok Váš, nebo lidí před Vámi trvat, proto delší čekací doba. Čekání na ošetření nevadí, je to jednou za rok a nemusím tam znovu kvůli opravám. Kromě mě k němu chodí moji rodiče, sestra a nově i můj manžel (za Dr. Koubou dojíždíme s manželem 200 km, protože jsem s ním maximálně spokojená). Kvalita práce zubaře je pro mě nejdůležitějším ukazatelem hodnocení. Určitě doporučuji. P.S. Je s ním i legrace...
Výborný zubní lékař, mohu jen doporučit. Bohužel už k němu nemohu chodit, protože bydlím na druhém konci republiky, ale plomby, které mám od něj mi drží již přes 10 let!!!! Skutečně machr!!!
Hulvát, který klidně pacientovi řekl Otevřete tu držku!
Co se týče práce si na pana doktora stěžovat nemůžu - je velmi precizní a důsledný, ale co mi tam vadí je to příliš dlouhé čekání v čekárně. A to že je zlatokop říct nemůžu, protože není drahý. Má výborný materiál, který vydrží a takse musí počítat s nějakým tím doplatkem.
Z
Zdeňka Šimková
Je to velký odborník,pečlivý,nic nenechá náhodě a po jeho zákrocích jsou zuby v naprostém pořádku.Má zlaté ruce!Je velmi dobrý.