Purkyňova 36, Vyškov 68217
Tom
Arogance. Nezájem. Při vstupu do ordinace na mě i sestra koukali jako bych je vlastně šel obtěžovat. Když jsem sdělil své problémy, tak mi doktor arogantně řekl, že mám jít na neurologii. K němu jsem byl odeslán na obstřik, který samozřejmě neprovedl. Napsal rehabky a vylifrovali mě z ordinace. Opravdu velké zklamání. Naposledy!!!
• Odborný lékař pro ortopedii • Bolest ramenního kloubu •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
hanca.pilatova
Já nevím,co proti panu doktorovi všichni máte,mě pomohl od bolesti kolena, vyléčil bolavý tenisový loket a ted mě operoval nohu,vždy byl ochotný a posílal mě na všemožná vyšetření,až zjistil původ problému,vždy byl ochotný a vstřícný a to se týká i sestřičky,znám rozhodně horší doktory,kteří nemají na pacienta čas a v ordinaci byl přístup příšerný v podobě,honem,honem nemám čas a to se u Mudr. Kleina nikdy nestalo.Jana.
P..
byla jsem u pana doktora s problémem který diagnostikoval a na který mi napsal rehabilitaci ta ale nezabrala a při další návštěvě mi doporučil ať k němu nechodím dokud nebudu mít bolesti pořád ne jen nárazově (což trvá někdy i týden v kuse). sestřička i doktor na mě koukali způsobem co po nich chci. Hledám si tedy jiného lékař protože můj problém je dost nepříjemná bolest ruky a ráda bych se jí zbavila
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
V mládí jsem hrál hokej, a při zápase jsem při faulu spadl ve velké rychlosti na obě kolena, i přes chrániče mě v jednom prasklo, nemohl jsem se moc pohybovat, strašné bolesti.. šel jsem za panem doktorem, který mě řekl že mám mít půl roku klid. Po 3 letech jsem měl problémy se stejným kolenem, a po rtg mě úplně jiný lékař- traumatolog vyšetřil, a ptal se mě jestli jsem neprodělal dříve nějaký úraz, že jsem měl prasklou hlavičku tibie. Od té doby mám kalciopenii- ukládání vápníku v místě prasknutí. tímto pana doktora nedoporučuji.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Pan doktor svým laxním přístupem,neléčí,ale pouze se na mne díval jako na vopruz,kterému se nechce dělat.Ale skoro 2roky mám bolesti pravé ruky,včetně otoku.Nehledě na to,že pokaždé sedím minimálně 30-40minut v prázdné čekárně a sestra se ani nenamáhá podívat,zda někdo přišel.Když už po té šíleně dlouhé době vyleze,její neochotný výraz odrazuje všechny....A tváří se,jak ji šííleně obtěžuji.Při poslední návštěvě jsem odcházela se slzami v očích,šílené bolesti ruky,kterou samozřejmě potřebuji i v práci,pan doktor napsal další rehabku a řekl:"Musíte vydržet" Přála bych mu ty bolesti a ještě aby při nich vykonával fyzickou práci....
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Mám pocit,že pan doktor řeší pouze problem,který je vidět(otok,modřina a pod.)Byla jsem u něj několikrát s bolestí nohy,která trvala asi 2 roky,nikdy mi neudělal RTG.Nemohla jsem ani chodit.Vždy jsem si připadala jako že si vymýšlím,jako blb který nemá nic jiného na práci než běhat po doktorech.
Petra
nemyslim si ze by byl pan doktor tak spatny jak pisete, je to podle me prumerny doktor, byla jsem u nej vickrat s jednim problemem se kterym me jeden nejmenovany ortoped poslal.... pan doktor Klein mi s problemem pomohl sice po delsi době přišel na správnou diagózu, ale můj problém byl vyřešen a věřím že pomáhá i dalším pacientům, doporučuji ho
Věra
Pokud nemáte jiného lékaře tak ano, své práci rozumí, ale měla jsem vždy pocit, že jemu to tak nějak jedno. Už mám jiného ortopéda s podstatně odlišným přístupem.
Alena Tyityisová,ml.
Pan doktor je úžasný lékař a moc ráda k němu chodím pokud mám nějaké trable.Všem vřele doporučuji.
T
Tonda
Nevím, čím pacietům píšícím hodnocení předemnou ublížil.Chodím do jeho ambulace už nějaký ten rok. Nikdy nic nezpochybňoval, naopak nasadil účinnou léčbu. Že by pacienti předemnou svou nemoc jen předstírali a chtěli(jak je dnes zvykem)invalidní důchod?I to může být důvod k tak - HUSTÉMU - ohodnocení.Pánové, zamyslete se, třeba vás bude také někdo hodnotit za vaši práci.