FN Olomouc

ORL ambulance, Olomouc 779 00

Přístup pana doktora byl velmi profesionální. Pracoviště jsem navštívila jako doprovod 93 leté babičky, které vše trpělivě vysvětlil, sluchadla pečlivě nastavil a i přes prvotní neochotu sluchadla používat si na ně velmi rychle zvykla a nám se výrazně zlepšila komunikace a schopnost se s babičkou domluvit. Pan doktor na babičku netlačil, naopak motivoval k tomu ať zkouší postupně, třeba jen na chvíli,. I já jsem byla jako doprovod informována a edukována jak se sluchadly a babičkou pracovat a jsme za pomoc i přístup velmi vděční. Vybraný model sluchadel je pro babičku komfortní a uživatelsky přívětivý. Jakmile začala vnímat i běžné okolní zvuky, které již delší dobu neslyšela, výrazně se zlepšil i její mentální stav. Několik týdnů po nastavení sluchadel byla babička hospitalizována a možnost využití sluchadel byl pro komunikaci personálu s babičkou k nezaplacení. Pokud váháte, za nás mohu s klidným svědomím říct, že u MUDr. Heřmana jste ve skvělých rukách.

• E

Kdyby takový přístup k pacientům měla většina lékařů, bylo by na světě hned lépe

• FN Olomouc Jiný  •

Domnívám se, že nesprávné nastavení léčby (odmítnutí nasazení antibiotik včas) na pohotovosti mi zkomplikovalo a prodloužilo infekci dýchacích cest. Samotné vyšetření přitom trvalo méně než 5 minut. Jinak byl lékař vcelku milý.

• H

Úžasný pan doktor. Ihned pomohl, byl laskavý a vše řádně vysvětlil. Přišla jsem vyplašená, jak zajíc a odcházela s klidem a úlevou. Děkuji pane doktore. Zůstaňte nadále tak úžasný a laskavý.
    PS: sestřička také milá a ochotná.

Velice mily pan doktor. Všechno vysvetli. Moc prijemny. Odbornik na svem miste