Ivana Illingerová

Praktický lékař Více

Jablonec nad Nisou 1 adresa

Ordinace

Jablonec nad Nisou

Paní doktorka je příjemná a má zájem, ale se svými pacienty nehorázně dlouhou dobu vykecává, dost často zbytečně a zdlouhavě. Pacient u ní stráví i hodinu, takže není výjimkou, že v čekárně strávíte celé dopoledne, přestože před vámi jsou pouze dva lidé. Máte možnost se objednat, ale je to v podstatě k ničemu. Minimálně dvě hodiny si počkáte tak jako tak. V čekárně bez možnosti větrání, kde je velká cedule "zákaz kouření" je to permanentně cítit kouřem a paní doktorka hulí v ordinaci. Stejných a jistě i lepších odborníků, u kterých ale nemusíte čekat tak nehorázně dlouhou dobu, je jistě více, proto paní doktorku spíše nedoporučuji.

• Paní doktorka je odbornice na slovo vzatá, nicméně při akutních problémech je třeba se obrnit trpělivostí takřka královskou, jelikož si u ní v čekárně posedíte klidně i celé dopoledne, což je s horečkou celkem nepříjemná věc. Dá se k ní objednat, ale ani to vám nezaručí, že v čekárně nevysedíte důlek. Přesto jsem s její péčí spokojená, jelikož případné problémy a neduhy umí řešit a je přístupná alternativní medicíně, nerozdává plošně antibiotika na každé zakašlání. Pokud jste zaneprázdněný manažer, rozhodně hledejte jiného lékaře, pokud si rádi počkáte na odbornou péči, budete spokojeni.

• mame cela rodina doktorku moc radi jeji ruce jsou od boha vyborna ,doporucuji, vzdy jsme byly peclive uzdravenii i prohlidnuty je nejjjjjjjjj neejjjjjjj

• je ro moje pani doktorka a je velice dobra ..no co vice dodat..

Velmi dobrá lékařka,vždy ochotně poradí a má velmi pěkné jednání,jsem velmi spokojena.

Šikovná a velmi ochotná kékařka

• Je výborný odborník, zajímá se i o alternativní medicínu, vždy poradí.

• Z

S paní lékařkou jsem velmi spokojena,má citlivý přístup k pacientům,vždy dobře poradí.

• C

Neustále na dovolené, špatný přístup k pacientům, nevyšetřuje a nezajímá se o problémy do hloubky. Jako pacient se srdeční vadou jsem závislý na pravidelných odběrech a lékařských předpisech, ale setkávám se se zavřenou ordinací bez náhrady a upozornění z důvodu dovolené a pod. Jsem velice nespokojen a totéž platí pro MUDr.Kvasničku, se kterým mají společný vztah, ordinaci i dovolené, takže místo aby se vystřídali zavřou ordinaci a nechají nás jezdit do druhé ordinace v Janově, kde ordinuje starý doktor. Nezájem o pacienta je zjevný.

Mohu doporuči, jsem s ní spokojená. Je opatrná s antibiotiky, doporučuje i homeopatika, lze se poradit i o dalších alternativách léčby. Vychází vstříc. Jediný prolém jsou dlouhé čekací doby v čekárně.