Krymská 1799/25a, Karlovy Vary 360 01
Závodu míru 636, Nejdek 36221
Petr Dellner
Dobrý den
Byl jsem objednaný k MUDr. Holzhauserová na 19.11.2025 ve 14 hod. na zaměření a následné odstranění špatných pih na hlavě ,nohou a zad. Nepříjdu, jelikož jsem zděšen k přístupu k pacientovi. Při první návštěvě a ústní 2 min. konzultaci se záměrem osvětlení žádosti a následné domluvě termínu na zákroku ,jsem poslal podrobný mail z jakého vážného kroku chci zákroky učinit s popisem mých pich a kde se nachází i jak mě vadí. Na druhou návštěvu s domluveným termínem mě obeznámila s výkonem ,který jsem si myslel že mě už provedete, ale do deseti minut jsem byl z ordinace venku a to mezi tím 2 min. telefonovala. Znova mě vyprovodila s novým termínem na zákrok a to za dva měsíce. To je profesionální přístup k pacientovi.
Takhle se lékař nechová. Dlouho jsem nezažil takový špatný kontakt lékař, pacient. Ještě že máme i jiné možnosti výběru ordinací i lékařů.
Trochu sebereflexe.
Petr Dellner• Estet Derma- estetická dermatologie • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
AS
Rozhodla jsem se hodnotit, ale ne z osobní zkušenosti. Šokoval mě její přístup k mojí mamince. Paní doktorka rozhodně není empatický člověk ! Až budu mít kožní potíže, paní doktorce se vyhnu obloukem.
• jiné místo • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Josef Holiš
Paní doktorku jsem poprvé navštívil před několika lety z důvodu kontroly svých kožních znamének a pih. Díky ní je můj zdravotní problém vyřešený a jsem pod dohledem odborníka a laskavého člověka.
Doporučuji všem, kteří hledají nadstandardní lékařskou péči.• Estet Derma- estetická dermatologie • Jiný •
Marian Orth
Velice jsem spokojený s odborným a vstřícný přestupem paní doktorky
M.Nedvědová
Pani doktorka léta leci celou naší rodinu. Je velmi vstřícná ,empaticka a ochotná. Navic je skvělý diagnostik a pomohla i tam, kde si jiní nevedeli rady. Každému,kdo potřebuje dermatologa,mohu pani doktorku velmi doporucit.
Martina Blahušová
Mudr. Holzhauserová je lékař s perfektním osobním a profesionálním přístupem, dokáže si poradit s každým zdravotním i estetickým problémem. Jsem velice spokojená pacientka a všem paní doktorku doporučuji.
M.S.
Ráda bych touto cestou vyjádřila svou vděčnost a poděkování paní doktorce Holzhauserové, která se o mě stará. Její profesionalita, odbornost a lidský přístup jsou opravdu výjimečné.Její zájmem o můj zdravotní stav a pečlivost s jakou přistupuje ke každému vyšetření. Vždy si na mě udělá dostatek času, vysvětlí mi všechny možnosti léčby a odpoví na každou mou otázku s trpělivostí a pochopením. Její péče přesahuje rámec běžného lékařského přístupu a vždy se snaží najít nejlepší řešení pro mé zdraví. Doporučuji všem, kteří hledají odbornou a laskavou lékařskou péči.
Děkuji Vám, paní doktorko, za vše, co pro mě děláte.
R.M.
Paní doktorku moc doporučuji. Musím vyzdvihnout její velkou ochotu a profesionalitu.
V.K.
Perfektni osobni a profesionalni pristup pani doktorky. Velice vstricne jednani a ochotne nalezeni terminu navstevy. Profesionalni vysetreni a odborna pomoc vcetne podrobnych instrukci. Pokud potrebujete skvelou kozni lekarku v regionu, velice doporucuji pani doktorku.
K. Větrovský
Paní doktorka mi vždy ochotně a flexibilně pomohla vyřešit můj zdravotní problém bez dlouhého čekání na termín. Vážím si jejího lidského přístupu a odbornosti , ale predevším toho, co je mezi dnešními lékaři vzácné až neuvěřitelné : do její ordinace jsem vždy vstupupoval bez čekání v
( na minutu ) přesný čas objednání. Děkuji.• Estet Derma- estetická dermatologie • Jiný •