Sam. ordinace PL pro děti a dorost

Purkyňova 404, Náchod 54701

K doktorce chodím cca 17-18 let a jde to, i když přijdu jako PRVNÍ tak stejně čekám 2hodiny než mě veme.... Když chci něco víc tak ochota jak kdy a když chci nějaký zdravotní potvrzení tak chtěla 500Kč. když i jiný doktorky si berou 50kč....

• Se zájmem i zvědavostí procházím některé známé lékaře. K paní doktorce jsem kdysi přehlásila syna, jelikož nám jeho současná lékařka nevyhovovala. Synovi je dnes už 30 let a já při této příležitosti vzpomínám na vlídné a zároveň odborné jednání paní doktorky. A jak tak čtu, ani po letech se to nezměnilo.

• Nejlepší doktorka v Náchodě..:) chodím k ní 15 let a jsem s ni moc spokojená :)

• Paní doktorka se o mě staral celá má dětská i dorostenecká léta a mohu ji jen vřele doporučit.

• Spokojenost, opravdu mohu jen doporučit.

• Paní doktorka je velice milá a s dětma to umí. Pokud jsem měla problém i mimo ordinační hodiny, vždy mě ochotně poradila po telefonu. Chodím k ní už 4roky a to s 2dětmi :o)
    A když se druhý narodil, dokonce v době dovolené, když nás pouštěli z porodnice, tak přijela a nemuseli jsme chodit k žádné náhradní doktorce.

• Jako dítě jsem chodila k paní doktorce, na rozdíl od jiných lékařů jsem od ní neměla strach. Přišla mi velmi rychle na boreliózu, rychle vyléčila.

• super!doporučuji,úžaný přístup!

• Připojuji se ke všem předchozím kladným hodnocením.

• Výborná paní doktorka.