Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíZkušenosti
Karel
K doktorce chodím cca 17-18 let a jde to, i když přijdu jako PRVNÍ tak stejně čekám 2hodiny než mě veme.... Když chci něco víc tak ochota jak kdy a když chci nějaký zdravotní potvrzení tak chtěla 500Kč. když i jiný doktorky si berou 50kč....
~
Se zájmem i zvědavostí procházím některé známé lékaře. K paní doktorce jsem kdysi přehlásila syna, jelikož nám jeho současná lékařka nevyhovovala. Synovi je dnes už 30 let a já při této příležitosti vzpomínám na vlídné a zároveň odborné jednání paní doktorky. A jak tak čtu, ani po letech se to nezměnilo.
~
Paní doktorka se o mě staral celá má dětská i dorostenecká léta a mohu ji jen vřele doporučit.
~
Paní doktorka je velice milá a s dětma to umí. Pokud jsem měla problém i mimo ordinační hodiny, vždy mě ochotně poradila po telefonu. Chodím k ní už 4roky a to s 2dětmi :o)
A když se druhý narodil, dokonce v době dovolené, když nás pouštěli z porodnice, tak přijela a nemuseli jsme chodit k žádné náhradní doktorce.
~
Jako dítě jsem chodila k paní doktorce, na rozdíl od jiných lékařů jsem od ní neměla strach. Přišla mi velmi rychle na boreliózu, rychle vyléčila.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.