MUDr. Iva Poláchová

Orlová 1 adresa

Praktický lékař stomatolog

Masarykova 900, Orlová 73514

• E

naprosto otřesné chování paní doktorky, po mé 4 leté dceři řvala když se bála, tím se dcera bála ještě více a u mé 17leté dcery zanedbala trvalou stoličku, kde neviděla zánět, dceři řekla že není zvědavá na její zkažené zuby...dcera skončíla o dva dny na to na pohotovosti se zánětem okostice!!!. příšerný přístup.

• Praktický lékař stomatolog bolestivý zub  •

• Suprova Pani Doktorka
    Je to hlavne bezva doktorka pro deti, ktere se boji. Je dokonale sehrana se setrickou a umej ditko zbavit obav ze zubare a pripravit si ho na spolupraci. Za svuj zivot jsem tak skvelou zubni lekarku nikdy nepotkala a proto jsem nadsena, ze k ni muzu vodit sveho syna. Chtelo by to takovych lekaru vic. A nejen zubaru.

U paní doktorky jsme dnes byly poprvé, a musím uznat, že je to odbornice na svém místě, hned při první návštěvě jsme vrtaly 2 povrchové zubní kazy, a přes veškerý strach mé čtyřleté dcery Kristýnky, která vstupovala do ordinace se slzami v očích a panickou hrůzou nakonec odcházela s úsměvem na rtech a klidnou dušičkou. Během vyšetření ji slovně uklidňovala, a před každým zákrokem dceři předvedla co to bude dělat na zoubkách. Prostě vynikající přístup. Moc paní doktorce za dnešek děkujeme, bez Vás bychom to nezvládly :-)

• R

Dnes jsem byla u paní doktorky s mým synem a jsem nadšená.Synovi jsou 4 roky, po odmítnutí od 15 lékařů nás velmi ochotná a milá sestřička vzala i když jsme z jiného města. Přístup paní doktorky byl fantastický, klidným hlasem vysvětlila i ukázala synovi nástroje, celou dobu ho chválila a uklidňovala. Přístup obou byl naprosto profesionální a velice vstřícný..Musím pochválit..syn odcházel spokojený a bez strachu z další návštěvy..Vřele doporučuji a děkujeme celá rodina...Fukovi..

Velmi hodná, trpělivá a sympatická paní doktorka i sestřička. Děkuji M.L.

Velmi dobrá paní doktorka. Včechny léčené zuby jsou v perfektním stavu. Blomby drží, trhání nebolí. Příjemná a ochotná. Nikdy bych neměnila za někoho jiného.