Holubická 7, Pozořice 66407
Iveta
S panem docentem Crhou nemám zatím moc dobrou zkušenost. Mám problém s udržením miminka, vždy došlo k potratu. Po vyšetření mi sdělil, že mám nízké AMH a už mi vysvětloval jak funguje odebrání vajíček a umělé oplodnění. Žádná jiná varianta nehrozila a to mě vyděsilo. Našla jsem si potom, že moje výsledky byly zcela v normě a zatím neni potřeba to řešit touto cestou.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Kateř-ina
Výborný lékař s lidským přístupem. Naprosto souhlasím s názorem přede mnou. Spíše, než by posílal páry ihned na IVF (jako je to u soukromých reprodukčních klinik), snaží se léčit, aby IVF nebylo zapotřebí. Za mě jeden z nejlepších lékařů, se kterými jsem se kdy setkala.
Skvělý gynekolog, ochotný, poradí, vyslechne. Jen jediná nevýhoda pro těhule, že nemá v ordinaci ultrazvuk, ale posílá na obilňák a tam je to taky super. Neměnila bych.
Také moc nedoporučuji. Asi po roce a půl snažení se o dítě s manželem jsem se rozhodla vyhledat odbornou pomoc. Pracuji kousek od Obilňáku a proto sem se rozhodla jít tam do centra asistované reprodukce. První návštěva u pana doktora byla docela příjemá, pan doktor mě řekl jaké se mnou a manželem udělá testy, měla jsem z návštěvy dobrý pocit. Pak mě udělali hormonální testy z krve, ultrazvuk a manžel šel na spermiogram. S výsledky jsme pak šli za znovu za panem doktorem a co nám řekl se mě tedy vůbec nelíbilo. Z výledků spermiogramu jsem si sama vyčetla v čekárně, že tam psali, že má manžel sníženou pohyblivost spermií a z moje výsledky jsem si opsala na papír. Když jsme vešli do ordinace pan doktor jenom řekl.... no spermiogram je docela v pořádku,ono se to nedá moc určit, protože pokaždé vyjde trochu jinak a vaše testy..no vypadá to že tento měsíc se asi nedostavila ovulace. Máte dvě možnosti: 1) vyšetření průchodnosti vejcovodů 2)umělé oplodnění. Co se vám víc líbí? Zůstala jsem na něho zírat protože jeho diagnoza "možná je špatnej spermiogram a možná nemáte ovulaci" mě neuspokojila a nechat se řezat se mě zatím taky nechtělo protože vím že existují mnohem šetrnější způsoby zjištění neprůchodnosti vejcovodů.
Naštěstí kolegyně z práce má dobrého gynekologa, který se také věnuje neplodnosti a ten mi zjistil pravidelným ultrazvukovým vyšetřením že doopravdy nemám ovulaci. Pak mi předepsal prášky na ovulaci, ultrazvukem zjistil přesně den ovulace, udělal mi inseminaci a ejhle hned jsem těhotná. A to vše bezbolestně po jedněch hormonálních prášcích. Vím že pan doktor Crha je tlačen zdravotními pojišťovnami aby léčby nebyly zdlouhavé a drahé, ale myslím že za mě by určitě ušetřil kdyby mi provedl to co ten druhý pan doktor.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Pana docenta znám již řadu let a mohu jen doporučit. Velmi milé jednání, snaží se udělat vše co je v jeho silách. Moc ochotný.
S panem doktorem jsem velice spokojena...Mohu s radostí doporučit!
Nejpečlivější lékař, kterého jsme kdy potkala! Velmi ochotný a vstřícný !!
monika
Pan docent, je nejlepší ženský lékař, chodím k němu na Obilní trh do centra asistované reprodukce. Je velmi milý a hlavně šikovný. Právě pod jeho velením podstupuji umělé oplodnění, tak snad se to podaří, pana docenta, mohu všem ženám jedině doporučit!!!!
Lenka Ch.
Při náhodném brouzdání po internetu se musím připojit s pochvalou za maximální profesionální i lidský přístup pana docenta Crhy.Díky jeho precizní péči se mi při třetím rizikovém těhotenství povedlo přivést na svět svou jedinou krásnou dceru,která nedávno oslavila patnácté narozeniny.Jedná se o lékaře,který má při léčbě a hlavně na sále celou mou důvěru.Přeji spoustu pracovních i osobních úspěchů.