Vraclavská 172/II, Vysoké Mýto 56601
Melanie Motlová
Je prostě skvělá , jedinečná. Dokáže i promluvit. Ještě jsem se nesetkala s tak skvělou lékařkou.
• Sam.ord. PL pro dospělé • Jiný •
Eva Bílecová
Paní doktorka je profesionál,prostě SUPER!!!!Nikdy bych nešla nikam jinam.Lečí i srdcem a to je také hodně důležité !!!
• Sam.ord. PL pro dospělé • •
Jaromír Klement
Absolutní TOP mezi praktickými lékaři. Po předchozích zkušenostech s jinými lékaři bych v žádném případě neměnil, naprostá spokojenost jak s odborností, přístupem, tak i s organizací práce. Žádné zbytečné prostoje, odsýpá to neskutečně ale nikdy ne na úkor odborného vyšetření.
mirdaskutil
Naprostá spokojenost s léčbou,přístupem,pomcí i radou.Velice skvělá lékařka i žena.Za moc ji děkuji a jsem rád,že jsem jejím pacientem.
monika.klatova
Je úžastně chytrá ,ochotná, obětavá, skromná, léčí také srdcem a duši.
J.B.
Ona je supr doktorka
Už jsem zažil několik praktických lékařů a paní Tišlerová je z nich bezkonkurenčně nejlepší, mohu jen doporučit!
100%
Nejlepší praktická lékařka kterou znám.Úžasný člověk i lékař.
K této paní doktorce již chodím 10 let a za tu dobu nelze nic vytknout. Důsledná, ochotná, vstřícná, odborník na svém místě, ale hlavně s lidským přístupem.Díky paní doktorko
```• • •
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Vysokém Mýtě
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Vysokém Mýtě
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Vysokém Mýtě
- Praktičtí lékaři s Zaměstnanecká pojišťovna Škoda v Vysokém Mýtě
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Vysokém Mýtě