MUDr. Helena Špinková

Praktický lékař · Více

Litvínov 1 adresa

Ord. praktického lékaře pro dospělé

Hamerská 257, Litvínov 43542

• K paní doktorce chodíme skoro celá rodina již dlouhé roky pokaždé pomůže, vyšetří a poradí. Nikdo znás by neměnil a sestřička J. Macháčková taky skvělá.

• Paní doktorka je náš rodinný lékař a jsme s ní všichni naprosto spokojení. Profesionální i lidský přístup.

• S

Velmi nepříjemná doktorka. Měla jsem ji bohužel jako zástup a děkuji už nikdy více. Po 2,5 hodinách čekání jsem dostala vynadáno. Cituji doslovně: S takovou blbostí mi sem chodíte a pacienti, kterým je opravdu špatně kvůli vaší blbosti čekají o půl hodiny déle. (V ordinaci jsem byla ne déle jak 2 minuty) Navštívila jsem jinou ordinaci, kde pro paní doktorku už hnisající noha blbostí nebyla.

• V

nemohu nic vytknout

• Helenka je každým coulem profík a kdo si neumí počkat v čekárně na dobrou péči at si škubne hnátou a léčí se sám P.Kutner

• H

Velmy dobrá lékařka její přístup je lidský.Snaží se pomoci po profesionální i lidské stránce. Tak též sestřička v této ordinaci p. Janička Macháčková je vzor lidkosti.Obě dělají dnešnímu zdravotnictví jen čest. Děkuji

• H

Ta nejlepší lékařka v okrese...lidský přístup,příjemná,snaží se pomoci.

• Velice příjemná,vyslechne pacienta poradí,pošle eventuelně na odborné vyšetření.

• jsem velice spokojen, už dlouhá léta. Doporučuji. PB

• Maximální spokojenost !!!! Dopručuju, ale myslím, že už mají plno