MUDr. Helena Šikolová

Český Brod 1 adresa

Gynekologická ambulance

Prokopa Velikého 108, Český Brod 28201

• A

Neskutečně nepříjemná, neochotná jak doktorka tak sestra. MUDr. Šikolová byla má první gynekoložka od 15 let a odcházím odsud s traumatem chodit na gynekologii!!! Vždy pouze stres, že paní doktorka bude zase otrávená a zlá. Člověk se bojí na cokoli zeptat.

• Gynekologická ambulance Jiný  •

K paní doktorce chodím 18 let a jsem spokojená. Provedla mě těhotenstvím, zavedla i následně vyměnila mi nitroděložní tělísko, nabídla mi možnost nadstandadního vyšetření děložního čípku. Vše úplně bez problémů.

• Gynekologická ambulance Jiný  •

Paní doktorku absolutně nedoporučuji! Je arogantní, stále ve špatné náladě, hlavně aby se jí nikdo nic nezeptal, a ona to nemusela vysvětlovat. Moc mně mrzí, že jsem k ní přestoupila, protože jsem se přestěhovala. Nebyla jsem na takové otřesné jednání vůbec zvyklá. Pochybuji i o její profesní kvalitě, budu hledat jiného lékaře.

• Gynekologická ambulance  •

Tuto paní doktorku nedoporučuji. Před 3 lety mi ve 20 týdnu těhotenství nepoznala zánět, a s pokročilým porodním nálezem jsem byla převezena do Podolské porodnice, kde se mi ve 25 týdnu narodil těžce nezralý syn, který vážil 800g. Naštěstí je vše v pořádku ale nebýt paní doktorky mohlo být všechno jinak.

• K paní doktrorce a její sestře chodím dlouhá léta a nemohu si stěžovat, vždy mi pomohla a i když byl problém tak mě odeslala na příslušné odborné pracoviště. Nemám co bych vytkla

• Mám opačnou zkušenost a od přijetí do nemocnice vím ,že poznat mimoděložmí těhotenství není jednoduché , tak já doktorce děkuji

• Paní doktorka je opravdu nejhorší .. Přikláním se k názoru, že zanedbá co se dá ... Tvrdí, že je vše v pořádku a není to pravda .. Musela jsem změnit lékařku, nová paní doktorka mi zjistila chronický zánět ... Zanedbala mě i mou matku ... NEDOPORUČUJI !!!

Výborná odbornice, milá jako osoba. Vždy dobře poradí, uklidní, pomůže. Totéž platí o sestřičce. Ženy a svém místě. Přeju hodně úspěchů a pohody v práci i osobním životě. A mnoho spokojených pacientek. Jen tak dál.

Paní doktorka i sestřička jsou skvěle sehrané, milé a pečlivé a hlavně vždy ochotné vás vyslechnout a pomoci. Jsem ráda, že jsem si ji nedávno zvolila za svou a svěřila jí do rukou své první těhotenství.

K paní doktorce Šikolové a sestře Ivě, chodím skoro 25 let, nevyměnila bych je, jsou obě na svém správném místě jak vzděláním tak třeba jen radou.