Tovačovského sady 78, Moravské Budějovice 67602
J.Š.
Paní doktorka je profesionál, volí dobrou léčbu, nemoc nepodceňuje, ale ani nepřeceňuje. Jsme moc spokojeni, chodíme k ní se třemi dětmi.
• Praktický lékař pro děti a dorost • Jiný •
Jan
Je nám to líto ale také budeme přestupovat, paní doktorka už to nezvládá, diagnózu určuje nepříjemná a protivna sestra. Hodně štěstí všem co u ni zůstanou
• Praktický lékař pro děti a dorost • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Daděnka
Bohužel jsem nucena od paní doktorky presroupit jinam.. Je velice nepříjemná a každá navsteva u ní je pro me noční můrou.. Při poslední návštěvě mela naše skoro dvouměsíční dcera opruzeny zadeček a na latkové plene byl zaprany malý flicek.. Zaver paní doktorky: jsme strasni rodiče a naše dcera žije ve špíně :( naše babička tam byla svagrove opožděně ukončit ošetřovné.. Sestricka ji natvrdo seřvala za zpoždění před plnou čekárnou lidí.. Ze me tedy strašný přístup.nechapu,jak si toto může dovolit...
• Praktický lékař pro děti a dorost • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Plačková
Paní doktorka je příjemná, umí naslouchat a vše se snaží vyvětlit. Tato paní doktorka je jediná ke které chodíme opravdu rádi. Velký podíl na tom má i sestřička. Je na ní vidět, že práce s dětmi ji opravdu baví.
Výborná lékařka, vždy milá, ochotná, důsledná. Pochvala i pro její sestřičku.
Moc hodná p.doktorka s lidským faktorem 100%.Ochota řešit jakýkoli problém bez arogance a nepochopení.Mohu jen doporučit.
BOHUŽEL - JSEM UŽ DOSPĚLÁ A K PANÍ DOKTORCE UŽ NECHODÍM. ALE NIKDY NA NI NEZAPOMENU, MÝM ŽIVOTEM PROŠLO UŽ MNOHO LÉKAŘŮ A NĚKTEŘÍ JSOU I DNES U MĚ JEDNIČKOU. NICMÉNĚ JEDNIČKU S HVĚZDIČKOU DÁVÁM POUZE PANÍ DOKTORCE PUHARIČOVÉ. VŽDYCKY MĚLA 100% PROFESIONÁLNÍ A PŘITOM I LIDSKÝ PŘÍSTUP, RADŠI PRO ČLOVĚKA UDĚLALA VÍC, NEŽ ABY BYLY JAKÉKOLI POCHYBY OHLEDNĚ NEMOCI ČI LÉČENÍ. JE SKUTEČNĚ SKVĚLÁ. VIDÍTE - 16 LET JE TOMU CO JSEM U NÍ BYLA NAPOSLEDY, ALE NEZAPOMENU...
Nejlepší pediatr, co znám. Moje děti jsou spokojené a nikdy se v ordinaci paní doktorky nebojí.
velmi obrá doktorka,se vším s poradí
T
Tymova Vlasta
jsem s ní velice spokojená,je příjemná,vše nám vysvětlí.Dcery k ní chodí rády,nebojí se.Doporučuji