MUDr. Helena Maláčová

Praktický lékař Více

Otrokovice 1 adresa

Privátní praktický lékař

Objízdná 1628, Otrokovice 76531

• velice spokojený s paní doktorkou a dokonce poradí co můžu uplatnit a vypíše papíry na pojištovnu.Sestrička je příjemná a vstřícná...Zimčík

Paní doktorka mě poslala v roce 1990 tehdy jako dvacetiletého kluka zpět do práce jako simulanta a večer jsem skončil v nemocnici pro pracující ve Zlíně " OÚNZ Tomášov" s akutním záněte osrdečnice.
    Pobyl jsem si v nemocnici "jen" dva měsíce z toho 3 týdny na JIP a potom půl roku doma. To ještě chodila pěkná nemocenská :-). Od té doby jsem k ní šel jen 2x a pak jsem pochopil, že lékaře je třeba vybírat. Tehdy mi soudružku vybral národní podnik Průmyslové stavby Gottwaldov.
    Pokud se chcete odrovnat tak vstupte........Pokud vám zdraví není lhostejné vybírejte.

• Jsem naprosto spokojený! Paní doktorka mi spoustu zdravotních problémů vyřešila, aniž mě musela posílat ke specialistovi.

• Je výbornáKarel Papírek

• Jsem s léčbou pání doktororky velice spokojen.Léčba u specialisty nepomohla a ona mě vyléčila.Není to můj první případ s čím mi pomohla i manželce.

Může působit jako nepříjemný a chladný člověk, ale jako lékařka je výborná. Vyšetření provádí velmi pečlivě a na zdraví pacientů jí záleží bez ohledu na postavení člověka. Poplatky občas zapomíná vybírat.

Paní doktorka je skoro specialista,ví si rady při různých nemocích.Má široký přehled a umí léčit.Je někdy lepší jak nějaký specialista.Sestřička je příjemná a šikovná.Všem doporučuji.