2012 - dosud -Dermatovenerologie Rendlová sro - spolumajitelka
2016 - dosud - lékař konzultant v neziskové organizaci Rozkoš bez rizika
2017 - dosud - Kožní lékař konzultant pro klienty Alzheimercentra a Seniorcentra v domácím prostředí
11/2015 atestace Dermatovenerologie
Matice školské 17, České Budějovice 37001
Roman
Byli jsme u paní doktorky se synem (16 let) s problémy s akné. Paní doktorku jednoznačně doporučuji! Naprosto profesionální přístup, trpělivé vysvětlení nasazené léčby nejen synovi, ale i mě jako rodiči, milé chování paní doktorky kdykoliv jsme navštívili ordinaci. A výsledek léčby skvělý, de facto po velmi silném akné ani památky, dokonce za mě viditelné zlepšení pleti u syna. Velká spokojenost a velké díky paní doktorce :)
Dvoři
Úplně nejvíc pani doktorka..hrozně hodná a pomůže
Denisa
bojovala jsem se zánětlivým akné cca 12 let, vyzkoušela jsem opravdu vše. Od babských rad, různých diet, doplňků stravy, návštěvy kosmetiček az po snad veškerou kosmetiku, co si dokážete představit. Posledni možnost pro mě byla nasadit léčbu Curacné, protoze sem slyšela samé blbé zkušenosti a názory. Šla jsem k paní doktorce Kristlové a LITUJU ze sem nesla daleko dřív! Doporučuji každému jak paní doktorku, tak i nasazení léčby. Pani doktorka s vámi projde všechny možné body, co ta léčba obsahuje, doporučí a nabídne vzorky vhodné kosmetiky k tomu léku. Ptá se jak se pacient doopravdy cítí, jak to zabírá, zda není třeba něco změnit, prostě krasny lidský přístup jaky by mel doktor mít. Můžu jen doporučit, opravdu se konecne cítím v mem těle šťastně.:)• Institut lékařské kosmetiky, s.r.o. • Jiný •
Alica Flašková
Paní doktorka mi jako první dermatoložka byla schopná pomoci od mých problémů. Velmi milá, příjemné vystupování. Vřele doporučuji.
• jiné místo • Jiný •
Jirka K.
Z paní doktorky Kristlové jsme byl nadšený. Je velmi milá a vstřícná. Napoprvé správně diagnostikovala kožní problém, který se po navržené léčbě v krátké době odstranil. Bez dalšího objednávání rovnou pomohla i s dalším kožním/kosmetickým problémem. Navíc jsme si v ordinaci pěkně popovídali a při další kontrole o měsíc později si i pamatovala o čem jsme si povídali a s léčbou nesouviselo. I když to s léčbou až tak nesouvisí, tak je i moc pěkná a potěší oko každého muže.
Vladimír Vitouš
Pani doktorka je jedna z nejličtějších a nejhodnějších a nejmilejších a nekrásnějších doktorek co chodili kdy po týhle planetě.S pozdravem a poděkovánim Vladimír.
• Institut lékařské kosmetiky, s.r.o. • •
holub.c
Lékař s lidským přístupem k člověku, pani doktorka byla milá, vstřícná .
Je to profesionál jakých je dnes jako šafránu, velmi děkuji za přijetí a za pomoc.• Institut lékařské kosmetiky, s.r.o. • kosmetika •
duminn
S paní doktorkou jsem velmi spokojen. Vždy dobře poradí. Byl jsem tam s dcerkou a byli jsme velmi spokojení. Příjemné prostředí i přístup nám vyhovuje. Mohu jen doporučit. :)
Petr
Naprostá spokojenost. Příjemné vystupování, pečlivý a profesionální přístup. Léčba byla srozumitelně vysvětlena, předepsaná mast problém vyřešila.
Luboš
Hodná , usměvavá moc dobrá doktorka která vždy pracuje na 100% moc mi pomohla takže Děkuji. Přeji hodně úspěchů. Krásný den
MUDr. Helena Kristlová
Děkuji za mile hodnocení. MUDr Helena Kristlova
- Dermatologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
- Dermatologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Českých Budějovicích
- Dermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Českých Budějovicích
- Dermatologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích