MUDr. Helena Břízová

4 názory

Praktický lékař stomatolog

Bezručova 458, Studénka 74221

4 názory

• Předcházející komentáře opravdu v ničem nelhaly.Velmi milá a vstřícná paní doktorka,která vše vysvětlí.Víc takových zubařů a návštěva zubní ordinace bude jen příjemný zážitek.Děkuji...

• Nejlepší stomatolog jakého jsem poznal. Naprosto profesionální a laskavý přístup k pacientům.Ještě žádný stomatolog mi nedokázal tak obšírně popsat můj zdravotní stav a možnosti léčby. Přeji paní doktorce mnoho zdraví aby ještě mohla dlouho napravovat to co zub času na našich chrupech nahlodal. M.

• Přístup paní doktorky je naprosto skvělý. Díky ní jsem se přestala bát zubaře a když vidím, s jakou trpělivostí všechno vysvětluje mým dětem, lituji, že jsem jí neznala, když jsem byla sama dítětem. Děkuji za téměř 10 lét péče a přeji hodně zdravíčka. Krumpolcová

• Naprostá profesionálka!!!!! Jde z dobou kupředu, svým přístupem člověk zapomene na strach. Má trpělivost jak s malými, tak staršími pacienty. Přejeme ji hodně zdravíčka.