MUDr. Hana Štajncová Procházková

Neurolog Více

Hradec Králové 1 adresa

DAVIDOV s.r.o.

Akademika Heyrovského 1171, Hradec Králové 50003

Dva měsíce se nedá dovolat, po napsání mailu, žádná reakce.
    Když jsem se konečně dovolala, sestra i lékařka arogantní, jednání strašné a to jsem z oboru. Nikdy bych si takové chování vůči pacientům nedovolila!!!!

• DAVIDOV s.r.o. Jiný  •

Neprofesionální přístup, nechce nést odpovědnost za svoji práci při sebemenších problémech a nespokojenosti pacienta, neempatická, spíše velice arogantní.

• A

Bohužel s chováním a přístupem paní doktorky spokojená nejsem. Při návštěvě ordinace naslibuje hory doly a pak když přijde do tuhého tak řekne že se to bude řešit na kontrole. Ta kontrola je třeba za 3 měsíce. A jako tresnicku preobjedna termín. Nejsem spokojená a nedoporučuji

• jiné místo Jiný  •

• R

Paní doktorka je velmi milá, ochotná, empatická, ale za posledních 5 let mě vyšetřuje jen pohledem od stolu. Napíše léky, rehabilitaci, doporučí nějaký doplněk stravy. Na žádné kontrolní vyšetřeni mě už roky neposlala, i když se můj stav zhoršuje. Při akutním stavu mě nepřijme, to řeším pouze na emergency a pak u praktického lékaře. Vždy si musím počkat až na předem objednaný termín. Zajímalo by mě zda má někdo podobnou zkušenost?

• A

Paní doktorka je opravdu velmi milá,naslouchá pacientovi,vše proběhlo bez problému a odborně, kéž by bylo více lidí ve zdravotnictví s takto příjemným chováním k pacientům.

• DAVIDOV s.r.o. Po opreraci jsem hledal neurologa a měl jsem štěstí že jsem na 1. narazil na tuto paní doktorku díky doporučení z rodiny  •

Perfektní lékařka a člověk na svém místě!!! Není co jiného dodat jen kdyby takových bylo víc! :-)

• Paní doktorka je velice příjemná milá a vstřícná. Má dobře vybavenou ordinaci a paní doktorka je velice pečlivá, pořádně pacienta vyšetří - prostě tak jak to má být, a nebo jí se ani nákladnějších vyšetření... takže já za sebe paní doktorku určo doporučuji :)

Na základě hodnocení jiných pacientů souhlasím jak z hlediskem přístupu k pacientovi tak i odborným přístupme

Paní doktorka má nevšední přístup k pacientovi,je empatická,milá,vstřícná a hlavně vysoce profesionální.Chválím den,kdy jsem se dostala do její péče.!!!

• velice dobrá neuroložka,má lidský přístup k pacientům