Hronov
misa
Léčba je většinou dobrá, ovšem kolísá jednání s dětskými pacienty. Když člověk vejde dovnitř, tváří se na ně většinou jak citrón. Měla by tam být především kvůli těm dětem. Většina dětí, které znám, z ní má strach. Dokonce i "děti", které už jsou dávno dospělé a chodí ke svému praktickému lékaři, na ni nevzpomínají v dobrém. To je hodně špatně.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Vždy poradí, nikdy neodmítnou, přizpůsobí se i času.
Simona
Jsem s paní doktorkou i sestřičkou velice spokojená. Velmi milý a vstřícný přístup, na každou otázku mi poradí i po telefonu. Nemám žádné výhrady, vřele doporučuji
PETRA
Paní doktorka i sestřička jsou skvělé jak po odborné, tak lidské stránce. Vždy se snaží vyhovět i z hlediska času, pokud je to možné. Diagnozy paní doktorky byly vždy zcela správné a včas nás odeslala na případná další vyšetření, všechno předem osvětlila. Není pravdou, že by vše léčila antibiotiky, naopak, dává je jen v nejnutnějších případech. Jinou lékařku bych pro své děti rozhodně nezvolila a mohu ji všem vřele doporučit.
D.S.
Pokud se nepletu tak byly domluveni na určitou hodinu a paní doktorka tam měla být.No jo jenže to by ji třeba utekla chalupa.Já osobně k paní doktorce nemám důvěru,jelikož paní doktorka a sestra jsou velice nepříjemné.Ne jednou se mi stalo,že sem vstoupila do ordinace a místo toho aby se paní doktorka věnovala mému synovi tak si radši vyřizovala soukromé hovory.Pane Exner doporučuji vám přejít k jinému lékaři pokud jste to už neudělal.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
T
TEREZA
Jsem moc spokojená se sestřičkou i paní doktorkou.Přikláním se,že když příde pozvánka na očkování.Rodič by se měl přizpusobit.Mám tři děti jedno z toho je postižené a pracuji na dvě směny a snažím se abych vždy dála vše pro moje děti pečlivě.A když mi příde pozvánka tak by mě ani nenapadlo nepřijít.
Já si dobře uvědomuji, co píšu, ale vy jste hodně mimo realitu. Doby, kdy se měl podřizovat rodič nebo děti jsou dávno pryč. Jestli dojíždíte někde z okolní vesnice, tak je to opravdu velká dálka. Škoda, že se alespoň nepodepíšete, to je od Vás trapné.
Já si to také dobře uvědomuji, kdyby lékař měl čekat a to je realita, než se rozhodnou rodiče jít s dítětem na očkování tak by tam by mohla být, až do 20.00hod a možná ještě déle.N.K• • •
B
byvala pacientka
Good
```• • •
N
N.K
paní doktorkou je velmi špatná komunikace, o její sestře ani nemluvím. Mám dva syny, kteří hrají aktivně hokej za Hradec Králové, každý den dojíždí Hronov - Hradec Králové a zpět. Když se jednalo o očkování u staršího syna, prosil jsem jí, jestli by ho nemohla očkovat třeba v sobotu nebo v týdnu brzo ráno než jede do školy. Bohužel nic takového nebylo možné, dala mi termín v pátek v 15.00 hod.. Omluvil jsem syna ze školy a odvezl ho k paní doktorce v určenou hodinu. Paní doktorka však zřejmě spěchala na chalupu a v domluvenou hodinu tam již nebyla. Čekal jsem, že mi zavolá a omluví se, bohužel toho jsem se nedočkal. Místo toho vzala telefon a volala na městský úřad, že jsme nenechali očkovat syna proti tetanu. Toto byl vrchol jednání paní doktorky. Myslím, že paní doktorka je velice dobře placená zdravotní pojišťovnou a že by se měla přispůsobit ona dětem a né dětí jí, v případě, že se jedná o školu a sport.
EXNER.BEZ KOMENTÁŘE
Co to je pane EXNER.Co já vím vždy se má podřídit rodič a né doktor je to od Vás trapné já má tři děti a když má jÍt na očkování určitou hodinu tak tam taky budu a nebudu se vymlouvat že dítě chodí někam dál do školy já to také mám dál tak si uvědomte co píšete za nesmysl.• • •
A.S.
S MUDr.Brandovou a její zdravotní sestrou mám velmi dobré zkušenosti.Jsou ochotné,vstřícné,pečlivé.K léčbě jsem neměla nikdy výhrady,vždy byla účinná a adekvátní.