MUDr. Galina Krejčová

Anesteziolog Více

Ordinace léčby bolesti

U Vojenské nemocnice 1200, Praha 16000

• B

Veliká spokojenost.Paní doktorka pomohla nejen mne, ale i dalsím 2 clenum nase rodiny. Dekujeme . Muzu s cistým svedomím vrele doporucit!

• Ordinace léčby bolesti  •

• S

Jsem velmi spokojena, mé migrény se zlepšily. Paní Galina je velmi příjemná a vždy dobře poradí a hlavně umí naslouchat. Dokáže odhalit, kde je problém, který se Vám projevuje ať už migrénou tak i jinými bolestmi a hlavně dodá homeopatické léky, které pomáhají... Díky JK

PANÍ HOMEOPATKA,to myslím že mluví za vše,protože tato paní doktorka ví co dělá.U homeopatik je potřeba vytrvat a výsledek se dostaví,nic nejde hned.

Profesionální i lidský přístup je nejlépe ocenit penězi,homeopatie pomálá a léčí odhodlané a připravené,znáte peklo depresí a chcete se ho zbavit,kvalita života se mi zlepšila a všichni na mne změnu po homeopatické léčbě poznali,každý komu jsem ambulanci doporučila byl spokojen,kdo vytrval nedá na homeopatii dopustit,vždy vítězí duch nad hmotou

• Paní doktorka je příjemná, ochotná, ale to je tak všechno. Léčebný výsledek po několika měsících (a zaplacených několika tisících) zcela nulový. Možná se jen potvrdila neúčinnost homeopatie - za to by pak paní doktorka nemohla.

Výtečná lékařka, empatická vždy ochotná pomoci.
    Je nejlepší lékařkou, kterou znám. Sestřička Jindřiška velmi ochotná, chápavá a milá paní.
    Doporučuji všem, kdo hledají dobrého lékaře - homeopata

• N

Velmi profesionální přistup, i sestřičky.Již řadu let je navštěvuji a jsem velice spokojena.

• A

I já jsem velice spokojená. Vřele doporučuji

• Velmi profesionální,ochotná,vstřícná a milá.Zatím nejlepší homeopat