Opavská 57/3126, Kravaře 74721
N
NEJ
Nejlepší lékařka, chodila jsem k ní až do 19 let a nemůžu si na nic stěžovat, vždy pomohla.. Lekářka jak má být.
Paní doktorka je opravdu velice profesionální, vždy člověku pomůže, někdy stačí slovo a ubezpečení,že to není zas taková hrůza,jak to doma na první pohled vypadá.Děkujeme.
lepší lékařku neznám super
Paní doktorka je velmi šikovná, jsme opravdu velmi spokojení....Předchozí dětský lékař nestál za nic.
Je to naše paní doktorka, neměnila byc!!! Syn má za sebou infekční mononukleozu,díky homeopatiské léčbě paní doktorky se jeho stav viditelně zlepšil za dva dny a nebyla nutná hospitalizace! Je opravdu vstřícná, zvedá mobilní telefon v případě nutnosti i večer, i o víkendech..! A opravdu se snaží v ordinaci mét pořád no a nové přístroje, které dětem ulehčují život. Doporučuji!!
Je to má doktorka a je važně dobrá
Jsem s paní doktorkou velmi spokojená.Když mou dceru něco trápí a já si nevím rady,tak ji můžu kdykoliv zavolat a ona mi vždy dobře poradí.Je super.
hanka
S paní doktorkou jsem velmi spokojená. Umí to s dětma. Sestřička je také super. Obě jsou velice profesionální. Já doporučuji.
Vše už bylo napsáno, co víc dodat. Jsem s ní velice spokojená. Lepšího dětského lékaře v okolí neznám.:-)
výborná