MUDr. Fridrich Bedřich

Zubař Více

Uherský Brod 1 adresa

Praktický zubní lékař

U Sboru 178, Uherský Brod 68-801

Pan Doktor je nejlepší zubař jakého znám. Přestože žiju 99% času v Praze a v Uh. Brodě jsem jen několikrát do roka, vždy se zubama k Fridrichovi. U p. doktora, ať už to bylo trhání osmiček, dělání můstků atd. jsem byl vždy maximálně spokojen - vše s konzultací, bez bolesti a hlavně s požadovaným výsledkem. Jestli někdo říká, že je drahý, ať si prosím zajede do Prahy udělat obrázek.. Jednoduše řečeno - vaše nejlepší volba co se zdravých zubů týče.
    J. Sláma.

• Vaňková

• Pro tohoto stomatologa jsou velmi důležité peníze, dobrý, ale velmi drahý.

• Pan doktor je úžasný,pečlivý a velice přesný:-) Velice doporučuju..

• Za panem zubařem jezdím vcelku z daleka. Je to nejlepší pan zubař. Zajímá se o člověka celkově, popovídá si s ním aby naladil atmosféru a jakmile vidí že by pacient při ošetření mohl míti bolesti neváhá použít injekci což VEEEELMI oceňuji. Je to pak pohodlné jak pro něj tak i pro mě. To že tady zazněly slova že je drahý či tak.... Je zajímavé že lidi utratí za jiné hlouposti daleko víc peněz. A navíc-za kvalitu já si připlatím. Pokud vím že to vydrží a nebude dělat neplechu. Panu zubaři 100% věřím a vždy mi byla udělaná max péče. Není z těch co by jen trhaly trhaly trhaly. Doporučuji všem a je to NEJLEPŠÍ pan zubař.

• Velmi mi pomohl, má vždy vysoce profesionální přístup, zajímá se o pacienta, velmi ochotné sestry.

• Ale poměrně drahý

nejlepší lékař v celém okrese

• H

Ačkoliv mám ze všech zubařů šílený strach, s tímto panem zubařem jsem natolik spokojená, že jsem k němu postupně přihlásila celou rodinu.Je to velmi pečlivý odborník.

Odborník, který vždy uplatňoval nové postupy. Dobře vybavená ordinace, laboratoř, čekárna i personál na úrovni. Škoda, že se musí přizpůsobovat regionu kde působí a především názoru mnoha místních pacientů. Myslím tím pacienty, kteří jsou ochotni utratit peníze za všechno ale u svého zdraví jsou velmi šetřiví.
    Jak jsem měl možnost sám poznat, pán doktor se snaží "léčit" a dlouho se rozhoduje než přistoupí k vytržení zubu. Doslova bojuje za každý zub. Doporučuji ho všem.
    Obávám se ale, že budete mít smůlu. Je tak dobrý, že má doslova nadbytek pacientů.