Žižkova 146, Kolín 280 00
Jirny
Ł
Łenka
Jednání bylo otřesné. Komunikace špatná. Už nikdy více.
• Zdravotní centrum Jirny • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Petr Satorie
Je to drsný doktor, ale tak to má být. To že je PAN doktor z 10 dnů 9 x naštvaný je jedno já s ním nebydlím. Kyčel mi ale udělal LUXUSNĚ a v Městci Králové mi pomohly nad běžnou péči. Takže děkuji všem a moc
• Zdravotní centrum Jirny • Jiný •
B
Barbora
Kdo se chce vylecit, doporucuji navstivit jineho doktora. Mela jsem vyhozeny loket a prisla jsem k panu doktorovi na kontrolu. Od zacatku byl velmi neprijemny, jen mi rikal jak uz s rukou nebubu nikdy poradne hybat a ze si to mam doma rozhybavat aniz by mi upresnil jak. Po trech navstevach u jineho specialisty je ruka naprosto v poradku, ohybani je v plnem rozsahu. Je smutne pomyslet kolik lidi zustalo s trvalymi nasledky jen proto, ze verili panu doktorovi, ze lepsi uz to nikdy nebude...
Jana Kynclová
Pan doktor je kvalitní odborník a operatér. Dva a půl měsíce po operaci lokte, na ortopedii v nemocnici Kolín, je pohyb v plném rozsahu, prsty plně funkční, jizva takřka není vidět. Má můj velký dík.
Jana Kynclová• Zdravotní centrum Jirny • bolest loketního kloubu •
I
ing.pigl
Pan doktor nedokázal poznat při operaci utržený zkřížený váz a díky němu musím na další operaci. Nikdy více
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jana
Tak tento pan doktor je člověk na svém místě,příjemný a hlavně dokáže pacientovi pomoci.Mohu jen DOPORUČIT.
Ruda
Má mou důvěru,po dvou operacích mohu říci,že jsem nad míru spokojen s jeho profesionálním přístupem a ochotou.Mohu jen doporučit a chválit!!!
tady se musí pochválit.
Alena Břichnáčová
Plně souhlasím s paní Michaelou. Pan doktor je velmi milý a snaží se s úsměvem pomoci. Vřele ho všem doporučuji.
Michaela
Velmi pečlivý, zkušený, starostlivý. Je milý, snaží se vše vysvětlit.