Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíZkušenosti
D.S.
Pacientem paní doktorky Kalátové jsem celý svůj dospělý život. Vždy se mohu spolehnout na její maximální profesionalitu, vynikající profesní znalosti a dovednosti a všeobecnou erudici. Je pečlivá, vždy pozitivně naladěná a vstřícná.
Děkuji za péči, kterou věnuje nejen mě ale i ostatním pacientům, kteří k ní chodí. Její péče je na vysoké profesionální úrovni.
Díky paní doktorce a její péči již osmý den nekouřím, díky mooc za podporu i obětavou péči a lidský přístup.
Věřím, že nebudu muset nikdy měnit praktického lékaře. A fronty?? Mě nevadí času mám asi víc, než lecjaký důchodce a to chodím do práce na 12 hodin denně.
Jsem velmi ráda, že je mojí ošetřující lékařkou. Fronty v čekárně mi nevadí. U ní si opravdu ráda počkám. Je velmi pečlivá, nic nezlehčuje a ani nepodcení. A k tomu je velmi příjemná, i se zasmějeme. Takových lékařů by mělo být víc! Jen tak dál!
Velmi lidská paní doktorka, u které převažuje zájem o pacienta. Profesně na výši. Vždy ochotná, vnímavá, ke každému přistupuje s porozuměním.
Skvělá paní doktorka.
Blahovcec Petr
Velmi dobrá lékařka
Brandner
Velmi dobrá praktická lékařka, citlivá k pacientům.
S paní doktorkou jsem spokojená,jen ty fronty v čekárně.
H.Kalátová-jen jmenovkyně
Teprve nyní mám možnost zveřejnit poděkování za příkladnou péči o moji sestru,paní Zápotočnou, která trpěla nevyléčitelnou nemocí. Laskavá, velice obětavá paní doktorka. Vždy byla připravena pomoci, přijít,ulevit při problémech. Neobvykle lidský přístup k pacientům a
vysoká profesionalita lékaře.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.