Mgr. Dominika Šoustková

Psycholog · Více

Ostrava 1 adresa

Jmenuji se Ing. Mgr. Dominika Šoustková a jsem psycholog a frekventantka psychoterapeutického výcviku v kognitivně behaviorální terapii (KBT).

Moje cesta k psychologii nebyla přímá. Nejprve jsem studovala na Vysoké škole báňské – Technické univerzitě Ostrava, ale postupem času jsem si uvědomila, že mě technický obor nenaplňuje. Vždy jsem toužila pracovat s lidmi, být pro ně oporou v náročných chvílích. Proto jsem se rozhodla následovat své srdce a vystudovala psychologii. Bakalářský titul jsem získala na Ostravské univerzitě a magisterský na Univerzitě sv. Cyrila a Metoda v Trnavě.

Ve své psychoterapeutické praxi se nejčastěji setkávám s tématy, jako jsou úzkosti, deprese, poruchy spánku, truchlení, fobie, OCD a vztahové problémy. Každý člověk je jedinečný, a proto vždy hledám přístup, který nejlépe odpovídá individuálním potřebám klienta. Ve své práci propojuji odborné znalosti s lidským přístupem, respektem k vašemu tempu a důrazem na vytváření bezpečného prostoru, kde se můžete cítit přijímaní takoví, jací jste. Mým cílem je společně s vámi najít cestu k většímu klidu, rovnováze a spokojenosti. V terapii využívám ověřené principy kognitivně behaviorální terapie (KBT), které propojují porozumění myšlenkám, emocím a chování s praktickými kroky ke změně.

Více o mně a mém způsobu práce najdete na mých webových stránkách (psychologdominika.cz), v případě jakýchkoliv dotazů mne neváhejte kontaktovat. Konzultace trvá 60 minut a její cena je 800Kč. Klient si platí cenu konzultace v plné výši, vždy na konci sezení, v případě online sezení je potřeba sazbu uhradit předem. Nespolupracuji se zdravotními pojišťovnami.

Těším se na setkání a spolupráci s Vámi, Dominika

Více O mně

• Poradenská psychologie
  • Psychoterapie

Pacienti, které ošetřuji

Dospělí

Ing. Mgr. Dominika Šoustková

Smetanovo náměstí 328/1, 2. patro, Moravská Ostrava a Přívoz, Ostrava 702 00

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Mgr. Dominika Šoustková? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor