Odhadovaná doba odpovědi:

Jsem terapeutka se zaměřením na závislosti.
V oboru se pohybuji od roku 2017.
Vycházím z psychodynamické psychoterapie, která mi umožňuje se s klienty ponořit se do hloubky a nahlédnout, jak se dřívější zážitky a zkušenosti odrážejí v současném fungování.

Dávám přednost autentičnosti před formalitou a ve své práci chci být 100% sama sebou a to samé chci umožnit i svým klientům. Ve své praxi se snažím vytvořit bezpečný prostor, kde se můžete projevit bez toho, aniž byste museli přemýšlet, co a jak říkáte. Prostor, kde nejste hodnoceni a kde se cítíte v bezpečí.
Více O mně
  • Cena za nejlepší kvalitu zdravotní péče na základě skutečných hodnocení od pacientů.

• Adiktologie

Mgr. Diaraye Baldé, adiktologie-balde@outlook.cz

Řehořova 908/4, Praha 3, Praha 130 00

Telefonní číslo

776 46...

• Psychoterapie závislosti

• Individuální terapie

1 200 Kč

• Poradenství pro rodiče (30 minut)

1 000 Kč

• Párové poradenství

1 500 Kč

• Terapeutická konzultace

3 názory

Moc dekuji a vrele doporucuji. Lidsky pristup a vstricnost.

• Mgr. Diaraye Baldé, adiktologie-balde@outlook.cz psychoterapie závislosti  •

Děkuji moc za vše a velice empatický přístup. Pokud potřebujete pomoct, zde jste v rukou opravdové profesionálky.

• Mgr. Diaraye Baldé, adiktologie-balde@outlook.cz Individuální terapie  •

Profesionální a velmi lidský přístup, jsem 100% spokojena. Děkuji za vše