MUDr. Dana Voharčíková

Teplice 1 adresa

Interní oddělení, Nemocnice Teplice

Duchcovská 53, Teplice 415 29

• D

Velice arogantni, agresivni, neprijemna doktorka i sestra. Ponizujici chovani, bavi se s vami jako s kusem hadru. Rve, ze to slysi cela chodba. V zivote jsem se uz setkala s ruznymi lidmi, tohle byl ale extrem. Absolutne nedoporucuji nikomu. Odmitla to, co jsem od teto radoby doktorky potrebovala.

• Interní oddělení, Nemocnice Teplice Jiný  •

• A

Absolutní nespokojenost. Nedoporučuji nikomu.
    Abych přišla s problémem a ještě za to ve výsledku dostala vynadáno , že jsem vůbec přišla ? Zároveň aby mi bylo řečeno , že si vymýšlím , protože si nepamatuji přesný datum začátku hemeroidů .
    To už je příliš .

• Interní oddělení, Nemocnice Teplice Jiný  •

• Š

Paní doktorka není na svém místě. Než aby poslala člověka na vyšetření, tak mu řekne, že by měl navštívit psychiatra. Manželovi pak následně zjistil jiný lékař závažnou nemoc.

• N

Agresivní a arogantní lékařka, nezájem o pacienta. Na dotazy ke zdravotnímu stavu buď nereaguje, nebo reaguje podrážděně s všeobecnou bagatelizací problému. Ponižující jednání. Tím pádem samozřejmě ztrácím i důvěru v profesní kvality.

• Má zájem o pacienta, přepošle i k jiným specialistům, je vlídná

• Velmi dobrá, pečlivá, milá k pacientům

• S

Velmi dobrá lékařka!Všem mohu vřele doporučit!Učila nás na škole,má vlídný přístup,je hodná a šikovná!