MUDr. Dagmar Soukupová

Zubař Více

Dačice 1 adresa

Stomatologická ordinace

9. května 161, Dačice

Paní doktorka se při preventivní prohlídce pouze usmívá, že je vše v pořádku, ale u dcery to skončilo návštěvou pohotovosti vytržením zubu a po opravdu odborné prohlídce konstatováním, že o zuby po asi dvouleté "péči" paní doktorky nebylo postaráno a půjdou ven další, takže silně nedoporučuji!

• Umístění: Stomatologická ordinace

"V mládí jsem mlsal sladkosti, až vypadaly mi plomby, takže k mé veliké radosti mám v hubě katakomby..." ... apaní doktorka se s nimi statečně pere a protože ví, že se k ní díky práci těžko dostávám, většinou si na mě najde čas i bez objednání.

• V

K paní doktorce chodím už léta a díky ní jsem se přestala bát chodit k zubaři. Ale hlavně mám díky ní v mých 46 letech téměř kompletní chrup v bezvadném stavu. Užily jsme si společně, když jsem měla velké problémy se zubama moudrosti, užily jsme si, když mi excelentně opravila stoličky na odpis, které mi málem odepsala jedna z jejích předchůdkyň. Tímto posílám p. doktorce, i její asistentce, jako poděkování, široký úsměv s pěkným chrupem a děkuji.

• jj je to tak

• dobrá

Bez problému, mohu doporučit

Já si na paní doktorku nemůžu stěžovat. Vždy je příjemná a citlivá.

• O

Výborná lékařka a milý člověk! Doporučuji.

• R

Skvělá paní doktorka