• Zubní lékařství

MUDr. Dagmar Sedlářová - Dent Team s.r.o.

Okružní 10, Mohelnice

Paní doktorku si nemohu vynachválit. Snaží se, aby to bylo, co nejméně bolestivé. Při objednání vyjde maximálně vstříc, což oceňuji, protože to mám celkem daleko. Maximálně doporučuji.

Naprostá spokojenost, vždycky vyjde vstříct, suprové ošetření, bezbolestn, příjemné.

Když jsem potřebovala, mně paní doktorka moc pomohla a v rámci možností bezbolestně. S rozsáhlým zanedbaným zánětem, což jsem si ovšem způsobila sama, se toho ani od injekce anestetika moc očekávat nedá. Paní doktorka byla při ošetření velmi šetrná. Nemohu souhlasit ani s tím, že nepoužívá rentgen - to bylo první, co jsem před vlastním ošetřením absolvovala.

• Delší dobu mne stále víc trápila pleť - boláky podél čelistí, nezabíralo nic, lokální mazání, mastičky, celková antibiotika, krev se zdála býti v pořádku. Stačilo vyměnit zubařku - nechat si opravit chrup, který byl dle paní doktorky Sedlářové údajně v pořádku, t.j. přeplombovat všechny stoličky, a jako mávnutím kouzelného proutku mám pleť po několika letech takřka ze dne na den zase jak dětskou prdelku.

• Paní doktorka je velice hodná, pečlivá a vždy se snažila vyjít mi vstříc. Jsem s ní velice spokojená.

S paní doktorkou jsem velice spokojena a mohu jen doporučit!!!