Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolí

Umístění: jiné místo Jiný

Dne 10.2. jsem byla se svojí maminkou - 83 let - objednána k MUDr. Humenské do její ordinace na 16hod. O 15 min jí volám, několikrát za sebou, měla obsazeno. Když jsem se jí dovolala, začala na mě křičet do telefonu, proč jí neustále volám. Odpovídám jí, že se nacházíme před její ordinací v Husově ulici. Paní doktorka mi řekla, že zavolá svému manželovi, aby nám otevřel. Ona, že je na cestě z nemocnice. Čekali jsme dalších 30 min, poté jsme odjeli. Do dnešního dne se paní doktorka neozvala. Při první návštěvě jsem zaplatila 1 500,-Kč za to, že nás vzala o víkendu, kde jsme také čekali 20 min + 3 500,-Kč stály léky. Myslím si, že pí. doktorka pouze vydělává a o nemocné pacienty jí vůbec nejde. Nedoporučuji nikdy a nikomu.

Umístění: jiné místo Jiný

S paní doktorkou jsem velice spokojená ,není co vytknout a že se někdy zpozdí -jsme jenom lidé

Umístění: jiné místo Jiný

1/2 Jedna se o ordinaci v Karlových Varech.
Dobrý den všem, po roce jsem se rozhodl napsat recenci na paní MUDr.
1) Nedochvilnost, paní doktorka si objedná pacienty ordinovat má od 8hod ale za celý rok nikdy tak nebyla v ordinaci přítomná, vždy dorazila se zpožděním min 2hod. většinou dorazila po půl 11 ikdyž měla mě jako pacienta objednaného na pul 9, nikdy se tak nestalo, prosil jsem jí o ranní hodiny protože spoje do varů mám složité.
2) Dostal jsem od ní nové léky kde se musí hlídat krevní obraz po 3 měsících nejpozději, urgoval jsem to půl roku vždy slíbila že mi to napíše jako žádanku, do teď mi to nenapsala.
3) V mém zaměstnání po ní chtěli vyjádření, byl jsem za hlupaka. Napsal jsem jí o to odepsala po 3hodinach že mi v průběhu dne zavolá, neozvala.Odeepsala až další den po tom jak jsem jí urgoval telefonem, se slovy že jí nemám bombardovat. Komunikacee hrozná, neprofesionální, nezvládá to.
4) Měl jsem kontrolu, seděl jsem tam s ní povídal jí své potíže, něco si psala do

Umístění: Nemocnice Ostrov Jiný

Neskutečně arogantní lékařka, nevyslechne, nevnímá, absolutní nezájem o člověka. Nedoporučuji.

Umístění: Nemocnice Ostrov Jiný

Paní doktorka Je Jedinečná Osobnost která mi dokázala otevřít oči během jednoho sezení nebo příjmu na ordinaci za celých mých 27 let mého typu problémů byla opravdu jediná paní doktorko (psychiatričko) děkuji moc za vše a hlavně vám přeji hodně zdraví a sílu tohle zvládat jste úžasná nebejt vás jsem ve vězení a bez rodiny kterou miluju nadevše. Zachránila jste mi část života a nevím jak se odvděčit