Hamerská 257, Litvínov 43541
Marta Kotvová
Není víc co dodat už....Bohužel pro nás,pacienty...
Pacientka
NEJLEPŠÍ LÉKAŘ, KTERÉHO JSEM KDY POTKALA. OPRAVDU VELMI LIDSKÁ PANÍ DOKTORKA, VZDĚLANÁ A VŽDY SI VĚDĚLA RADY. VELMI MNE MRZÍ, ŽE JIŽ MEZI NÁMI NENÍ. LEPŠÍHO LÉKAŘE JSEM JEŠTĚ NEPOTKALA...
Tohle byla vynikající doktorka. Vždy uměla dobře poradit, pečlivá, nic nezanedbala. Velká škoda že už není mezi námi.
Marta Kotvová
Paní doktorko Boženko,je mi velice líto,že už nejste mezi námi.Moc nám chybíte a jestli se z nebíčka díváte na tento dnes poněkud pochmurný a podivný svět v Česku,snad máte aspoň dobrý pocit,že Vy...jste pro své pacienty udělala maximum !S láskou na Vás budeme vždy vzpomínat a vzpomínáme...Vaše Marta
Velice dobrý lékař
```• • •
F
Fišmanová Zdeňka
Zodpovědná, hodná, zkušená
SVOBODOVA EVA
VELMI OCHOTNÁ A VSTŘÍCNÁ LÉKAŘKA NEMOHU SI STĚŽOVAT POUZE CHVÁLIT UMÍ I PORADIT, COŽ MNOHA LIDEM POMŮŽE VÍC ,NEŽ TABLETY.UMÍ NASLOUCHAT.
Komanová Viera
Neznám lepšího praktického lékaře. Pečlivá, milá, precizní lékařka s dlouholetou praxí.
Lidmila Blažková
Mám paní doktorku již řadu let.vždy se pacientům věnovala s maximální péčí a je tomu dodnes. Vřele doporučuji, ale asi má svých klientů hodně. Je prostě nejlepší.
Marie
Velice milá paní doktorka.Chodím k ní již dlouhou řadu let a vždy se k pacientovi chovala příjemně a svědomitě.
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Litvínově
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Litvínově
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Litvínově
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Litvínově
- Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Litvínově