Nejnovější názory
Přesnost
Péče
Zařízení
Libuše
Velice přívětivý,lidský přístup k pacientovi.Vždy usměvavý,příjemny pan doktor,kterému můžu říct vše a nemusím se bát jízlivých úšklebků.Je to PAN doktor,ke kterému mám velkou důvěru a doporučuji Ho Vám všem!!! Děkuji Vám pane doktore za Vaší peči.
~
též musím souhlasit. lidský přístup, skvělí a ochotní zaměstnanci. mohu jen doporučit mám tosice 60 kmdo štětí ale stojí to za to.
~
Usměvavý, dobrosrdečný a především výborný lékař a odborník. Děkuji a doporučuji všem, kteří očekávají od lékaře pomoc a vlídné jednání. Naďa
~
Rehabilitaci mohu jen doporučit a to zejména díky milým sestřičkám a jejich poctivé péči, rozzářeným úsměvům a otevřené náruči. Jen tak dál děvčata! Fandím vám, přeji více "dobrých" pacientů, kteří nevyžadují "masáže" :-)
Zdenka
Jeden z mála lékařů u kterých jsem měla pocit, že jsem pacient a ne jen další obtěžující pojištěnec. Lidský, profesionální a hlavně své práci rozumí. Mohu jen doporučit. Zdenka
Zky
S panem doktorem mám jen ty nejlepší zkušenosti, vždy mi pomohl a poradil. Mohu jen doporučit
MK
Pna doktora si velice vážím za lidský přístup k pacientům.Sama k němu chodím s bolestma zad a vždy mi pomůže.Sestříčky jsou také milé,jen někdy zbytečně hlučné.Svou práci však zvládají dobře.
Názory pacientů
Zdenka
Zky
MK
Odpovědi
Tento specialista ještě neodpověděl na žádnou otázku pacienta.
Máte strach o své zdraví? Zeptejte se lékařů a specialistů, dostanete odpověď na vaši otázku během 48 hodin, zcela zdarma.
Zeptejte seZkušenosti
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.